Mikä värien ilotulitus!

Habitare

Mikäli tämän vuoden Habitare jää jostain yksittäisestä asiasta mieleen, ei tuota asiaa kovin kauaa tarvitse miettiä. Voi nimittäin sitä värien ilotulitusta, mitä tämän vuoden muotoilun ja huonekalujen esiinmarssi Habitare Helsingin messukeskuksessa tänä viikonloppuna tarjoaakaan.

Mene ihmeessä paikalle ja inspiroidu! Inspiroidu ennen muuta siitä, että sinäkin uskallat ja saat käyttää kodissasi värejä. Mene ja hae alkuun vaikka hieman säyseämpiä ideoita ja nauti toisaalla väriövereistä. Myönnettäköön, että jotkut yhdistelmät alkoivat jopa minulle olla jo melko runsaita ja tämä on paljon sanottu kuten tämän blogin seuraajat hyvin tietävät:)

Toivon kuitenkin sydämestäni, että tämän viisipäiväisen jälkeen suomalaisilla on edes pikkiriikkisen verran enemmän uskallusta sukeltaa värien maailmaan. Ei tarvitse aloittaa aivan noin hurjasti kuten alla näkyy, mutta pienistä paloista kasvaa iso kokonaisuus. Ja muistattehan, että mikään ei ole edelleenkään helpompaa kuin päästä maalatusta värikkäästä seinästä irti. Kyllä se oranssi harmaaksi taipuu tai vaikkapa kaakaon väriseksi…

 habitare_2017

habitare

 habitare

 habitare

 habitare

 habitare_2017

Mitäs tykkäätte? Toivottavasti joku muukin tulee iloiselle tuulelle kuin minä itse. Yhden yksittäisen asian poimin kuitenkin monen ihan kivan joukosta.

Maija Rasila, joka pitää näillä Meilläkotona -sivuilla Pihkala-blogia sai kunnian suunnitella Habitareen Avotakka 50 v juhlakodin. Ja tämä koti on todella kaunis palanen sekä modernia, raikasta, värikästä ja hyvin suomalaista. Kuvia tästä kokonaisuudesta on eri puolilla nähtävissä todella paljon, mutta en malttanut olla vielä poimimatta tähänkin muutamaa. Olohuoneessa kun jotenkin kaikki vain toimii keskenään ja keittiökin oli ihan superhuippu.

 habitare

 habitare

Ja mitä vielä muuta? No, mieleen jäi puun kaunis käyttö muutamassakin eri kohteessa. Enkä malta olla myös mainitsematta asiaa, joka varmasti on Habitare-kävijöiden mieleen. Messukeskuksessa saa tehdä myös kivoja shoppingeja.

Olettaisin, että sisustusbrändi Annon komean paluun kunniaksi, myös muun muassa Hobby Hall on isolla ja kauniilla myyntiosastolla läsnä. Casa Stockmann on tuonut paikalle shoppailtavaksi parhaat palansa ja itse asiassa monelta muultakin osastolta löytyi kivaa pientä hankittavaa kotiin. Tykkäsin. Ja kyllä, minullakin on jälleen uusi sisustustyyny… Siitä ja muutamasta muustakin Habitaressa törmäämästäni lisää lähiaikoina.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

 habitare

One thought on “Mikä värien ilotulitus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *