Kesä – ja venemessut…

Jos joku väittää, ettei yllä olevasta kuvasta tule mieleen kesä, niin lähtisin väittämään, ettei tämä henkilö puhu vähintäänkään totta… KESÄ, KESÄ, KESÄ!!! Henkisesti kevät alkaa, kun Helsingin messukeskuksessa on Venemessut 🙂 ja kesä tulla jolkottelee sitten perässä.

Päätin jo eilisiltana, että käytän tänään tämän viikon ainoan vapaan iltapäiväni juuri siihen, että menen hengittämään merta, kesää – ja kyllä, ihailemaan myös upeita veneitä. Ei niinkään, että minulla niihin olisi tarvetta saati varaa, mutta haaveileminen on elämän ilmaisista asioista ihanimpia. Kuinka vain voi itsensä prinsessaksi veneen kannelle tuunata, niin ei kun mielikuvitus vauhtiin vaan, ajatuksia ei kukaan vangitse.

Ajatukseni oli myös käydä messujen muutamassa isossa “jättiläisveneessä” ja hieman kuvata teille niiden sisustuksia. Ovathan ne käsittämättömiä luomuksia ja jos joku luulee, ettei veneiden sisustamisessa käytetä sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehtejä, niin suloisesti väärässä on hän. Kuuntelin tänään tarinaa projektista, johon palkattiin varta vasten italiainen sisustusarkkitehti kunnes huomattiin, ettei tämän kädenjälki sittenkään miellytä ostajapariskuntaa, joten ei kun uusiksi…

Mutta näihin veneisiin (laivoihin:) palaan tuonnempana, nyt pari pientä kaunista osastoa esille muutamalla kuvalla, sillä tuovathan seuraavat kuvat meille kaikille kesän. Tuovathan?

Ainakin minä olen tällaisten fiilisten edessä sulaa vahaa ja siksi pikkuruiset ja herttaiset Skarvik Design ja Studio Ishavet saivat minut hyvälle mielelle. Voi kuinka nämä kaikki tämän postauksen kuvat edustavat minulle kesää, merta ja onnellisuutta. Nauttikaa tekin!

One thought on “Kesä – ja venemessut…

  • Vastaa Vene sisältä ja ulkoa! - Meillä Kotona -blogit 24.2.2016 at 15:41

    […] mattimeikäläisen eikä monen muunkaan meikäläisen kukkarolle, mutta kuten jo aiemmassa kesää ja veneitä sivunneessa kirjoituksessani sanoin; haaveilu on ihmiselle AINA ja IKUISESTI […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *