Olipas viehättävä hotelli Helsingissä!

lapland hotels bulevardiRakastan hotelleja ja rakastan Lappia. En usko, että nämä kaksi asiaa ovat vaikkapa blogivuosien aikana kenellekään jääneet epäselviksi. Ja nyt voin ilokseni ilmoittaa, että minulla on jälleen yksi uusi suosikkihotelli Helsingissä. Se on Bulevardi 28:ssa sijaitseva Lapland Hotels Bulevardi.

Tänään oli nimittäin aika mukava päivä. Nyt illalla sain tutustua Jyskin kesän 2020 mallistoihin ja ehdottomasti kannustan piipahtamaan myös heidän sivuillaan. Kivoja juttuja ja kivoin hinnoin. Instagram storyssäni tilaisuudesta myös muutamia kuvia.

Ja sitten aamuun. Kävimme nopeasti huuhtomassa kultaa, tai no ainakin katsomassa ihania vaskooleja.

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardi

Olen käynyt Lapland hotels Bulevardi -hotellissa muutaman kerran ja tänään ensimmäistä kertaa pääsin piipahtamaan myös kerroksissa. Ja kyllä, ihana piipahdus. Hotelli oli kaikessa visuaalisessa kauneudessaan juuri mitä odotin ja tietyin osin enempikin. Vai mitä sanoisitte huoneesta, josta voi saunan lauteilta katsoa läpi makuutilan kohti upeaa Helsingin Punavuorta.

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardiVisiteerasimme kolmessa eri tyyppisessä huoneessa, joista omaksi suosikikseni nousi edellä näkyvien kuvien Mystique deluxe sauna -huone. Tumma tunnelma, joka tosiaan henkii Lappia, riittävästi tilaa, todella viihtyisän oloinen sauna – mitäpä muuta ihminen voisi tarvita vaikkapa seuraavalla staycationilla, eli kotikaupunkiin suuntautuvalla lomamatkalla.

Kurkataanpa myös Arctic deluxe spa -huoneeseen. Tunnelma on huomattavasti valoisempi kuin mystique-huoneessa, mutta “kylppäri” se onkin sitten koko muun huoneen kokoinen. Saunasta voi pulahtaa kylpyammeeseen ja katsella jälleen niitä upeita maisemia. Olihan tämäkin huone ihana.

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardi

Kiva juttu hotellissa on myös se, että Anu Pentikin kädenjälki näkyy vahvasti kaikkialla hotellissa ja hotellihuoneissa.

Hotellihuoneista löytyy 250 Pentikin uniikkitaideteosta, joita hän kuulemani mukaan on myös ollut itse asettelemassa henkilökunnan kanssa paikoilleen. Supertyyliä tältä muotoilun grand old ladyltä.

Tykkään myös kovin Pentikin ainoastaan Lapland hotelseille suunnittelemista astioista. Jollain kumman tavalla niiden astioiden läheisyydessä olen kuin olisin hieman lähempänä Lappia.

Yllättäen ehkä kaikkein isoimman vaikutelman tekivät hotellin kokoustilassa näkemäni kivet, ah niiden jäljittelemätön kauneus. Silmäni siis lepäsivät kiven pinnalla.

Eli siis summa summarum. En osaa vielä kertoa teille siitä tärkeimmästä, eli millaiset ovat hotellien sängyt ja liinavaatteet, niistä kirjoitan heti, kun saan tuon staycationin toteutettua. Ei sillä, ettenkö toki olisi jo henkilökunnalta tiedustellut, että kenen sängyt hotellissa on…

Parasta alkanutta maaliskuun ensimmäistä viikkoa,

laura

lapland hotels bulevardi

lapland hotels bulevardi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *