Vielä muutamia inspiraatiokuvia Tukholman messuilta

inspiraatiokuvia tukholma 2019

inspiraatiokuvia tukholma 2019

inspiraatiokuvia tukholma 2019

Koska kuvia piisaa, niin ajattelin, että mikäpä jotten niitä vielä myöskin tänne keräilisi, kuvia Tukholman sisustusmessuilta siis.

Kirjoittelinkin messuista sen “varsinaisen pääjutun” jo taannoin ja nyt on aika muiden fiilisten. Kuten jo kirjoitettua, niin siitäkin huolimatta, että messuilla oli myös värejä tuntui sille, että päähallitsevina juttuina olivat kuitenkin tulevia trendejä viitoittamassa erilaiset ruskean sävyt, beiget eri sävyissään ja minulle ehkä hieman yllättäen myös vahva oranssiin vivahtava terrakotta oli edelleen näkyvillä hyvin paljon. Luulin nimittäin sen jo menneen.

Keräilin tähän juttuun muutamia erilaisia kokonaisuuksia ihasteltavaksi – tai mikä jottei vaikka kauhisteltavaksi. Mukana kuvissa on hauska ja tällä kertaa minusta täysin överi italialaisen Kartellin osasto, ihana vihreä Colonial Chair by Carl Hansen & Son, tyylipuhdasta beigeä ja ruskeaa, New Works, sekä ihania vaaleanpunaisia juttuja, Northern.

Ja sen verran ennen kuvakollaasia voisin ehkä sanoa, että kaikessa ainakin minulle kovin värittömyydessään seuraavien New Worksin osasto oli kyllä ehdottomasti kaunis. En oikein osaa saada kuvista irti mitään kovin kotoisaa, mutta ei anneta sen häiritä, katsellaan vain tyylipuhtautta.

Ja toki muistetaan, että eihän näitä osastoja valmiiksi kotien olohuoneiksi tehdäkään vaan juuri siksi, että niitä ihastellaan, kuvataan ja niistä haetaan tuotteita tässä tapauksessa jälleenmyyntiin. New Worksin kohdalla pitää kuitenkin mainita se yksityiskohta, että en muista vuotta, jolloin en olisi heidän osastolleen pysähtynyt kuvaamaan ja katstomaan. Osasto on aina samalla paikalla ja aina yksinkertaisesti vain yksi messujen tyylikkäimmistä.

Ja merkki tulee Tanskasta, jos ei ole tullut mainittua. Toki saattaahan se olla, että kun tyylistä, kauneudesta, kestävyydestä ja yksinkertaisesti ihanasta puhutaan, niin sieltähän se sana Tanska aina tulla tupsahtaa:).

Iloista lauantaita MM-hiihtojen ja kaiken mukavan parissa. Itse menen muuten iltapäivästä Ravintola Lasipalatsiin blineille ja ajattelin, että olisi ehkä aika ihan oikeille bliniövereille. En ole koskaan siihen sortunut, mutta jospa tänään olisi tullut aika:).

Laura

inspiraatiokuvia tukholma 2019

inspiraatiokuvia tukholma 2019

inspiraatiokuvia_tukholma_2019

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *