Malaga, positiivinen yllätys ja hotellivinkki

malagaTein viikonloppuna työn merkeissä pikavisiitin Malagaan, Espanjan aurinkorannikolle. Työt liittyivät naapurikaupunki Fuengirolaan, mutta päätin heti kun reissu tuli, että mikäpä jotten olisi kahta yötä Malagassa semminkin, kun en ole koskaan aiemmin kaupungissa vieraillut.

Ja kas, Malaga oli vierailun väärti, ehdottomasti.

malaga

malaga

malaga

malaga

Koska vierailu oli todella lyhyt ja minulla aika paljon muita kiireitä, niin en juuri selvittänyt kohteesta mitään aiemmin. Muistelin vain jonkun joskus sanoneen, että kyseessä on kiva kaupunki ja sen verran eräs ystäväni auttoi, että jostain pääkatu Calle Marques de Larioksen kupeesta kannattaa ottaa hotelli.

Näin tein, summamutikassa, ja onnistuin monessa asiassa. Asuin juuri Lariosin päässä, joka taas on ihanan vanhan kaupungin sydämmessä. Pääkatua pitkin pääsi suoraan kuvien rantabulevardille, joka oli ihana.

Aika kivaa oli myös se, että toisin kuin naapurikaupungeissaan, niin kuulin ehkä kolme kertaa koko parin päivän aikana suomea. Eli paikka oli täynnä aivan aitoja espanjalaisia, ja kyllä, heidän vauhdikasta kieltään ja eleitään on kiva seurailla. Ja lisättäköön, että osuin tietenkin kaupunkiin suurimpien “laskiaiskarnevaalien” aikaan ja meno oli illalla melkoista.

No nyt muistan, että pyysinhän minä myös ravintolavinkin ja sain kahdelta henkilöltä suosituksen mennä suomalaisittain “hauskan” kuuloiseen El Pimpiin. Voitte tutustua linkin kautta ravintolaan, sillä minähän en koskaan sinne ehtinyt.

Ensin olin menossa, nukahdin hotellihuoneeseen ja sitten kun olin toistamiseen menossa, minulle suositeltiinkin ehdottomasti paikkaa nimeltä KGP. No, sinnekään en sitten ehtinyt. Eli ravintolavinkit teille jäävät näihin kuulopuheisiin:).

malaga

malaga

Mutta annetaan testattu hotellivinkki kuitenkin. Päädyin hotellin Petit Palace Plaza Malagaan aivan sattumalta. Katsoin kuvia ja luin kommentteja ja jotenkin tämä tuntui oikealle.

Ja sitä se muuten oli. Jos arvostat siisteyttä, sympaattisuutta ja huoneen puhtautta, niin suositus on todella iso. Sijaintia nyt mainitsemattakaan. Hotellin pääovelta siis Lariokselle noin kymmenen metriä ja silti hotelli niin omassa rauhassaan, että vaikka nukuin ikkuna auki, tuntui, että olen hiljaisuuden retriitissä. Ihanaa.

Myös sänky oli hyvä, siksi nukuikin esim. El Pimpin ohi…ja kaikki toimi. Eli siis annan ison suosituksen.

malaga

malaga

malaga

Pidän teitä pikkuisen jännityksessä ja paljastan seuraavassa postauksessani, että mikä oli hotellissa aivan parasta, mutta nyt riittäköön se, että tämä viimeinen kuva oli näkymä huoneeni ikkunasta.

Kun menin hotelliin, ystävällinen nainen vastaanotossa sanoi, että “lady, you´ll a nice view”…Ja kyllä, sitä se oli!

Laura

malaga

2 thoughts on “Malaga, positiivinen yllätys ja hotellivinkki

 • Vastaa Liisa 29.5.2019 at 11:48

  Onko blogi tauolla ?

  • Vastaa Laura 31.5.2019 at 07:40

   Hei! Kevät on ollut niin järisyttävän kiireinen, ettei ole ehtinyt päätöiden ohella tikkua ristiin laittaa. Mutta nyt alkaa kesä ja tahti muuttuu, eli pysytään kuulolla:)

   Yst. LauraR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *