Voi, kukkia kaikille!

Sanoinko aivan ensimmäisessä blogipostauksessani, että rakastan kukkia? No, ellen sitä silloin tullut maininneeksi, niin tunnustan rakkauteni juuri nyt.

Olen ilokseni viime päivinä saanut olla eri paikoissa, joissa todellakin on satsattu kukkiin ja samalla olen myös huomannut, että niitä on superkiva kuvata. Eli sen kummemmitta selityksittä; kukkakavalkadi teille kaikille, olkaa hyvä!
Olen myös kukka-asioissa samanmoinen värien ystävä kuin mitä sisustuksessakin, mielestäni jokainen kukka sopii toisensa kanssa yhteen, jos toteutuksessa on rentoa pilkettä tai sitten todellista tyyliä. Joskus aiemmin en olisi voinut kuvitellakaan, että kotonani olisi esimerkiksi keltaisia kukkia, tätä nykyä nekin passaavat mielen maailmaani ihan kivasti.

Mutta vaikka tässä värejä hehkutan, kyllä teki silti seuraavakin kollaasi vaikutuksen. Tummaakin tummempaa, mutta ah, niin mielettömän tyylikästä ja kaunista.

Tunnenko sitten kaikki leikkokukkalajikkeet, en voi valitettavasti niin väittää. Tunnen kyllä tutuimmat kukat ja äkkiseltään sanoisin, että myös muutama hieman harvinaisempi tulee kukkakaupassa nimettyä ihan oikein. Pitkä harrastuneisuus… 🙂

Joku voi kysyä, että mikä sitten on oma lempikukkani? Ehkä voisi sanoa, että ei kovin kaukana olla siitä, että se vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan on tulppaani. Pidän etenkin kerrotuista- ja papukaijatulppaaneista.

On myös hetkiä, jolloin hortensia on kimpuissa upea ja nykyään myös leinikistä on alkanut tulla iso suosikkini. Jotenkin ihan hullulle tuntuu, että nykyään olen taipunut myös neilikan edessä. Se on vallan mainio kimpun tukikukka ja parhaimmillaan pelkistä neilikoista saa sidottua aivan upean luomuksen. Kaikkea se ikä teettääkin, onko kenellekään muulle käynyt samoin….

2 thoughts on “Voi, kukkia kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *