Nopeat herkkupalat Tukholman messuilta!

Tiedän, ettei blogipostauksia kannattaisi kaiketi missään nimessä tehdä tähän aikaan yöstä. Ei varmasti kukaan löydä tätä saati lue heti, mutta tälle päivitykselle on syynsä. Olin kaksi päivää Tukholmassa ja nyt, 1390 kuvaa rikkaampana…, minun yksinkertaisesti on saatava laittaa teillekin näytille näitä upeuksia.

Palaan Tukholman huonekalumessuihin toki myöhemmin, mutta muutama keskiyön herkkupala tässä. Yllä koko valtavan messualueeni megasuosikki. En usko, että enää voin elää ilman tanskalaista GUBIa. Se tunne, värikylläisyys, intohimo ja kaikkeus, mikä heidän osastollaan jälleen paistoi, oli niin sykähdyttävä. Runsasta, liian runsasta, erikoista, hassua, mutta tyylillä kaikki kuitenkin.

Sinistä, vihreää – vihreää ja sinistä, sitähän se kaikki on. Sitä ovat Tukholman messut. Mutta eivät pelkästään sitä vaan itse asiassa herkullisesti värien juhlaa. Ja sehän taas sopi minulle, jokaisen värin ystävälle. Yllä niin ikään tanskalaisen Eilersenin iloista oranssia, puuta, vihreää ja sinistä. Wau, mitä herkkuja ja mitä elämäniloa.

Kotimaisista mainittakoon jo nyt Tukholmassa upealla osastolla edustanut kauhajokinen Adea. Koko osasto täynnä uusia, näyttäviä ja ennen muuta hyväntuntuisia tuotteita, joihin palaan myöhemmin. Iloisin asia kuitenkin mainittakoon jo nyt. On komeaa, että suomalainen Adea satsaa vuodesta toiseen juuri näihin messuihin, jossa oleminen on enempi vähempi olemassa olon edellytys, jos haluat Euroopassa tai ainakin Pohjoismaissa toimia.

Trendisisustus huutaa nyt valtavaa, pyöreää peiliä ja mikäli messuihin on uskomista, vihdoin eri huonekaluvalmistajat ovat ymmärtäneet satsata myös armolliseen, pyöreään pöytään.

Mutta nämä peilit. Katselin jo aiemmin kaupungilla, muun muassa Svensk Tennillä, ihaillen upeita noin metrin halkaisijaltaan olevia peilejä. Ja messuilla niitä olikin sitten todella monenlaisia. Mutta loistava sisustustuote, juuri oikeanlainen tilaefekti jo pelkkänä peilinä, pyöreänä peilinä entistä vaikuttavampi tilassaan.

Ja ennen nukkumaan menoa, kirsikaksi kakun päälle; Muuto. Tullessani Muuton osastolle, jotakin lähes muuttui elämässäni. Ymmärsin lopullisesti sen, että enää ei tarvitse kikkailla pelkästään tapeteilla tai pikkudesginilla; väriä suorastaan huutaa myös sohva. En tiedä, mitä mieltä te olette tästä postauksen viimeisestä kuvasta, mutta nähtyäni alussa mainitun Gubin osaston jälkeen vielä ennen poislähtöä tämän, niin saatoin sanoa olevani hyvin onnellinen. Aina peräänkuuluttamani lause: Elämä ilman värejä on turhaa! sai jälleen uuden merkityksen.

4 thoughts on “Nopeat herkkupalat Tukholman messuilta!

 • Vastaa Vipsu 10.2.2016 at 11:28

  Hei, ihana kuulla että joku oikeasti tykkää sisutuksessa väreistä! Minä olen tylsyyteen asti katsellut blogeja joissa vain valkoinen, harmaa ja musta jyllää…Itselläni on tummanpunainen sohva, jota rakastan, enkä ole kyllästynyt. Trendit tulee ja menee. Siis ” väriä elämään”!

 • Vastaa LauraR 10.2.2016 at 12:21

  Kiitos kivasta viestistäsi! Olen itse miettinyt tahollani, että minusta ja jutuistani saa varmasti ihan hassun vaikutelman, kun kuvat kaikki ovat vaan värikkäitä ja iloisia. Mutta niin aion myös jatkaa, joten kiitos kannustavasta palautteesta! Lähitulevaisuuden postauksissa lisää juttuja Tukholmasta, joista voisin sinun väri-ihmisenä jatkossakin kovasti pitävän!

 • Vastaa Oodi keltaiselle! - Meillä Kotona -blogit 13.4.2016 at 14:11

  […] vastaan tuli muun muassa se ihastuttava terrakotta, josta teille jo laittelin kuvia helmikuussa Tukholman messuilta. On ilo nähdä, että tanskalainen designyritys esittelee juuri samoja värejä ja tuotteita myös […]

 • Vastaa Tukholma kutsuu sisustajat messuille helmikuussa! 5.2.2017 at 14:28

  […] oleellista tälle vuodelle. Viime vuoden fiiliksiä löytyy blogistani paljonkin, muun muassa täältä voit kurkata, miten pyöreä teki vahvasti tuloaan vuosi […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *