Voi ihastuttava Matri!

Tämä Habitare -viikko on aina vähän omanlaisensa. Juoksua messuille, kotiin, blogia postaamaan, juoksua vesijuoksemaan, juoksua uuden auton hankintaan ja juoksua ja juoksua. Niin kiire minulla ei kuitenkaan koskaan ole, ettenkö ehtisi nukkua. Rakastan nukkumista, rakastan vuodevaatteita ja myönnän, että kun vielä tänään Habitareen riennän, minun on ehkä tehtävä sijoitus Beach housen kauden uutuusliinavaatteisiin. Eivätkä ole ensimmäiset, mutta eivät myöskään viimeiset. Ihminen nukkuu elämästään kolmasosan ja siksi minä ainakin satsaan nukkumisen ja sitä kautta elämäni laatuun.

No tässä siis myös aasinsilta seuraaviin kuviin. Hyvään nukkumiseen eli upeisiin vuoteisiin ja vuodesomisteisiin keskittyvä perheyritys Matri on Habitaressa esillä aivan mielettömän upeasti. Osaston suunnittelusta kiitos kuuluu sisustusstylisti Susanna Vennolle ja kyllä, tässä osastossa silmä lepää. Ja kyllä, vaikken itse omista Matrin sänkyä uskoisin, että myös sängyissä mieli lepää. Erityisen iso plussa Matrille vielä siitä, että kyseessä on pitkän linjan perheyritys. Perheessä on voima!

Ps. Huomaattehan osastolta pilkistelevän rottingin. Niin tekee uutta tuloaan. Älkää siis heittäkö vanhaa rottinkia pois vaan nostakaa se rinta rottingilla pikemminkin esille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *