Vihdoin rosmariinia, keittiöfiiliksiä ja taitoluistelua

rosmariini

rosmariiniJos jokin tuoksuu minusta hyvälle, niin rosmariini. Ja hyvän tuoksun lisäksi se myös näyttää kauniille. Ja kuinkakohan kauan olen miettinyt, että ostan rosmariinia kotiini. Aika kauan.

Syykin tähän on selvä. Nykyisin nimittäin eniten käytän lähikauppanani Töölön K-market Kasarmia. Ja heillä taas sen lisäksi, että kaikki on ylipäänsäkin ensiluokkaista ja kaunista, niin heillä on lihatiskillä aina kauniisti laitettuina myös jotain vihreää. Ja siitä se nyt sitten vihdoin omaan keittiööni lähti ja nautin kovasti sen ulkomuodosta ja tuoksusta. Teen jopa niin, että käy ottamassa pikkuoksan ja hieman hieron sitä sormiini. Paras tuoksu, kyllä.

Olen hieman vältellyt kotini keittiön kuvaamista tänne blogiin semminkin, kun melko harvoin (lue: ei juuri koskaan) tulee keittiössä hengettärenä pyörittyä. Ei niinkään siksi, ettenkö osaisi tehdä ihan hyvää ruokaa, mutta yhdelle ihmiselle on minusta vaan jotenkin niin tylsää kokkailla. Munakas silloin ja janssoninkiusaus tällöin, siinäpä se.

rosmariini

rosmariini

Silti kuitenkin siitä uudesta keittiöstä haaveilen ja ajattelen ehdottomasti, että keittiö on kodin sydän. Ehkä jotenkin myös mietin, että sitä tulisi kokattua enempi uudessa keittiössä, mutta sehän on toki aivan itsensä pettämistä. Eniten se kiehtoo varmasti siksi, että pääsisi suunnittelemaan itselleen sen täydellisen keittiön.

No, voitte olla varmoja, että kun keittiöremppa varmistuu, niin tulen kertomaan teille siitä myös täällä.

Mutta tähän kohtaan pari sanaa tästä päivästä. Myönnetään nyt kuitenin ensialkuun, että juuri äsken pyöräytin mitä ihanimman pastan eli keittiö käytössä. Rosmariinia en siihen ripotellut, mutta isosta parmesaanilohkosta ripsottelin siihen päälle liuskoja kyllä. Herkullista.

rosmariini

Itse päivä sujui kuten tulee sujumaan huominenkin. Heräsin ensinnäkin klo 10.13. Oli ihana nukkua pitkään. Ja vielä ihanampaa, kun oli mitä odottaa. Odotin siis sitä, että lähden jäähalliin katsomaan taitoluistelun Grand Prix-osakisaa ja Japanin Yuzuru Hanyua.

Ja mikä elämys oli jo pelkkä lyhytohjelma. Henkeäsalpaavan hieno. Niin hieno, että silmäkulmani kostuivat ohjelman päättyessä. Ja huomenna tätä herkkua on odotettavissa lisää, kun menen katsomaan myös miesten vapaaohjelman.

Maksoin lipuista yhteensä 185 euroa. Hirvittävän paljon, voisi joku sanoa, mutta minä sanon rehellisesti, että näistä hetkistä olen valmis maksamaan vaikka mitä. Niin ainutlaatuisen hienoa on taitoluistelu, kun tähtinä ovat maailman parhaat.

Ihanaa lauantai-illan jatkoa,

Laura

Ai niin ja se rosmariini vielä. Jos joku miettii, että miksi se juuri nyt saattaa tuntua tutulle. Syy on tietenkin se, että rosmariini on tämän hetken hittidrinkin Napue GT:n erottamaton osanen…

rosmariini

rosmariini

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *