Vaaleanpunainen joulutähti

joulutähti

joulutähtiVoi katsokaa tuota kattimatikaista tässä kuvassa ja unohtakaa hetkeksi vaaleanpunainen!

Minulle tulee nimittäin aina hyvä mieli, kun onnistun vangitsemaan kisumisun ilmeen kameralle näin valloittavasti. Toki moni teistä varmasti muistaa myös kissani Batigolin ja tuosta figuuristahan tulee niin vahvasti Batsukka mieleen. Hyviä muistoja, todella haikeita muistoja etenkin viime joululta. Voi, miten sitä kissaa rakastinkaan. Toivottavasti Batsukka kuulet ajatukseni jossakin.

joulutähti

joulutähtiYhdistelin tälle joulunalusajalle ihan tarkoituksella hieman erilaisia värejä ja materiaaleja yhteen. Ehkä jännin kombo on tuo vaaleanpunainen joulutähti ja kirkkaanpunainen, jopa kiiltävänpunainen suojaruukku sille. Ei hassumpi minusta laisin.

Lisäksi olen ottanut Iittalan Kaasasta pois sisällä olevan tuikkualustan ja olen alkanut polttaa kynttillöitä siinä. Jotenkin omaan mieleeni parempi vaihtoehto ja tuo lasinen Kaasa on aika hyvä suoja-alusta kynttilälle. Tavallaan turvallisen oloinen.

Toki pienimuotoinen huomio muille tarinaani seuraaville on se, että kynttilähän sitten loppuun palaessaan tuolla sisällä hieman venähtää. Näin kävi toki minullekin. Eipä siinä sitten muuta kuin puukko käyttöön ja kaventamaan kynttilää soveliaan kokoiseksi. No, pieni ongelma toki, mutta ajattelin mainita.

joulutähti

joulutähti

joulutähti

joulutähtiJa mitä tulee tuohon vaaleanpunaiseen väriin joulutähdessä. Sitähän jotenkin joutuu tekemään tiliä itsensä kanssa, jos joku perinteinen asia on toisin kuin normaalisti. Jos siis normaaliksi mielletään tässä se, että joulutähti on perinteisesti punainen tai valkoinen.

Jotenkin omaan mielenmaailmaani kuitenkin tuo vaaleanpunainenkin sopii todella kauniisti, joten miksei. Kamppailevathan ihmiset nykyään myös sen kanssa, että voiko hyasinttiä pitää kotona pääsiäisenä. Se kun nimittäin on aivan trendiykkönen Euroopassa, Kirjoittelin aiheesta viime keväänä.

Ja hups, tulipas keväinen olo kun katsoin, mille tuo pääsiäishyasintti näytti. Niin kevättunnelma. Jätän siis visusti postauksen enemmittä katseluitta, onhan tämä joulunaika sitten puolestaan kaikessa hämäryydessään ihan niin ihanaa.

Tämän viimeisen kuvan laitankin tähän kuvaamaan juuri sitä parasta tuokiota. Sitä hetkeä, jolloin päivä vaihtuu illaksi ja jolloin joulun läheisyyden todella tuntee.

Mukavaa maanantaita,

Laura

joulutähti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *