Uudella innolla kevääseen!

Tiedän, olen ollut täältä poissa liian pitkään, runsaat pari viikkoa. Mutta mielestäni perustellusti saa joskus vetääkin happea ja minullahan se tarkoittaa kosolti töitä. Hyvä siis näin. Mutta nyt edetäänkin sitten aivan uudella innolla kohti kevättä ja tietenkin Laura R -blogia. Ja uutta on tiedossa:)

adea

Minä nimittäin sisustan pitkästä aikaa kotiani aivan uusiksi. Juuri tällä hetkellä odotan serkkuni tytärtä hakemaan pois minun maailman mainioin ja ihanin Furninova -sohvani. Olen jättänyt sille jäähyväisiä nyt tässä viikon. Miten luopuminen, siis sohvastakin, voi olla näin vaikeaa. Mutta sohva saa hyvän kodin.

Eilen illalla päätin, että myös minun ja Muuramen työtasoni yhteinen taival päättyy. Ja sehän päättyi nopeasti. Laitoin kauniit kuvat pohjoismaisen designin kirpputorille facebookiin ja ennen kuin oikeasti ehdin kissaa sanoa, siellä oli jo väkeä jonottamassa. Eli sen pituinen se, mutta ostaja saa aivan täydellisessä kunnossa olevan tuotteen. Olen siitä onnellinen.

Ja mitä muuta tänään. Vesijuoksu aamulla, siitä tuulen lailla autohuoltoon ja lähes kahden tunnin ajantappokävelylle, sitten juosten kotiin (siivoushenkilöäni häiritsemään…toki Tanja on maailman paras ja ihanin, hän ymmärtää) ja sitten Vermoon palaveroimaan Kuninkuusravien koristeluista ja pääportista ja sitten…. Sitten ajoin vauhdilla Bulevardi Kymppiin ja ah, mikä rauhoittuminen kauneuden äärellä siellä odottikaan:)

adea

adea

adea

adea

Kauhajokinen Adeahan se siellä. On aina ilo tavata Esaa ja Maria. Ja rehellisesti täytyy sanoa, että kun Helsinki Contemporaryn tiloissa oli tänään näytillä kaikki se, mitä myös taannoin Tukholmassa, niin uusiovau! Vau, mikä tila ja vau, miten huonekalut, sohvat, nojatuolit ja muu rekvisiitta pääsivätkään tänään esille.

Näyttelyn hienosta lay outista kuuluu kiitos Ulla Koskiselle, ja kiitos kelpasi todella tässä sanoa. Niin kaunista, niin tyylikästä ja tietenkin, niin ajattomia kalusteita. Uusia ja vanhempia “adeoita”, mutta kaikki sulassa sovussa.

Eli ei muuta kuin lisää kuvia, kutsutaan näitä nyt sitten vaikka inspiraatiokuviksi, se taitaa näissä blogeissa olla tapana.

adea

adea

adea

adea

adea

Ai niin, sanoinko jo? Koin taannoin rakkautta ensi silmäyksellä juuri siellä Tukholmassa erääseen sohvaan. Huomenna saan sekä sohvan että laskun. Sen verran voin paljastaa, että uusi unelmani on upea vihreä…

One thought on “Uudella innolla kevääseen!

  • Vastaa Vihreä sohva muutti kaiken! 23.3.2017 at 20:56

    […] tarttumaan uuteen kaunokaiseeni ihan tarpeeksi, voitte vilkaista ihan oikean väriset kuvat eilisestä postauksestani. Mutta kaunishan tuo on kuin mikä. Tuo olohuoneeseeni juuri sitä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *