Tulppaani tekee kotini!

Olen joskus miettinyt onko normaalia, että rakastuu kukkiin tai onko normaalia, että himoitsee kukkia, tulppaaneja? Kyllä, normaalista en tiedä, mutta voisin laittaa tulppaaneihin puoli omaisuuttani. Ja joskus talvisin tuntuu, että näin käykin. Mutta en sanoisi, että ihan syyttä. Katsokaa nyt tämän päivityksen kuvia kotoani. Voiko kauneutta enää enempää vaalia?

Yksi kotini kauneimmista kohdista on ehdottomasti olohuoneen ikkunalaudallinen erkkeri. Sisustuksellisesti täydellinen kohta, kuten on joskus aiemminkin tainnut tulla todettua. Ja kukkien ystävälle – ehdoton.

No, tulppaaneista sitten. Nämä 20 kaunotarta ostin eilen Mariankadun La Reine stä, yhdestä Helsingin suosikkikukkakaupastani. Mietin pitkään, minkä värin otan ja myös sitä, mihin maljakkoon kunkin pituiset tulppaanit parhaiten istuvat. En käytännössä koskaan päädy mihinkään kimppuun hosuen, mietin aina tarkoin, miten kukka kodissani toimii.

Tällä kertaa päädyin maljakoissa ystävältäni jo vuosia sitten saamaani viinicooleriin, jota voi aivan muitta mutkitta käyttää myös maljakkona. Sen lisäksi, että se sopii täydellisesti vierellään oleviin Aalto -vateihin, tähän “maljakkoon” myös tulppaanit istuvat erityisen kauniisti. Ja kauniistihan ne istuvat tietenkin myös Aalto-vaasiin, mutta tällä kertaa valitsin näin.

Tämä tarina oli siis pieni oodi tulppaaneille. Mahtaakohan tässä maassa olla yhtään bloggaria, joka ei jossain vaiheessa talvea ihastelisi tulppaaneita kotonaan, kukkakaupassa tai vaikkapa sisustuslehdissä.

Minulle tämä kimppu oli vasta tämän talven toinen, mutta ei taatusti viimeinen. Voin kuvata seuraavankin tänne, mutta erilaisessa maljakossa tietenkin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *