image

 

Hei kaikki ystävät ja tulevat ystävät!

Mistä tietää, että uusi blogisivusto on aukeamassa hetken kuluttua? Noo, ainakin siitä, että ilmoilla on paniikkia, säätöä, ohjeiden tulostusta ja yleistä ihmettelyä; mitä ihmettä olen tekemässä? Mitä siis juuri minä, joka vielä kolme neljä vuotta sitten erityisesti peräänkuulutti sitä, että sosiaalinen media on tylsää ja hyödytöntä ajanhukkaa…

Näin se muuttuu maailma Lauraseni, näin se muuttuu! Törmäsin sosiaalisen median tärkeyteen luotsattuani kaksi vuotta Kalajoella loma-asuntomessuja. Ilman facebookia, twitteriä, instagramia, “Kalajoenhiekatkutsuvat” blogiani projekti olisi ollut ensinnäkin tylsempi, mutta myös ehdottomasti vanhanaikaisempi. Siellä pitää olla, missä ihmisetkin ovat, ja siksi minäkin olen nyt tässä aloittamassa uraa blogistina vol. 2.

Kuva kertoo teille jo paljon oleellista siitä, mitä tulemaan pitää. Rakastan kukkia, tarkemmin ilmaistuna jokaikistä kukkaa; yksittäistä, erityistä, kimppua, tulppaania, ruusua. Tulen kyllä kuvaamaan niitä teillekin aivan kyllääntymiseen asti ja kyllä, saatan myös kertoa kimppujen ja kukkien tarinoita. (Tuon ylläolevan ihanuuden sain erittäin onnistuneelta työkeikalta kiitoksena, tehty Florannassa, Runeberginkadulla Helsingissä. Pitää siis käydä siellä itsekin ostoksilla!)

Kerron teille myös sisustusjutuista, matkoista ja matkustamisesta (ihan pian saatte kuvia ja juttua Pariisin ihanuuksista ja tämän hetken in-jutuista), trendeistä, kaikesta kauniista ja mukavasta, suomenhevosista ja elämästä, sen ylä-ja alamäistä. Kyllä, alamäkeäkin tämä silloin tällöin on. Saatanpa tällaisena puoli, tai no ainakin ex-televisiojournalistina, puhua teille telkustakin. 

Ai niin ja tietenkin puhun teille Batigolista, maailman ihastuttavimmasta, pian 14-vuotiaasta brittikisusemivanhuksestani, joka on jokaisen kehun, kuvan ja tarinan väärti. Batigolia parempaa ei olekaan, no paitsi, että ehkä teidän kaikkien muidenkin lemmikit…:)

image

Näistä asioista muodostuu siis LauraR, stay tuned! Ja muistakaa, että minut löytää omalla nimelläni myös instagramista, twitteristä, snapchatista, periscopesta (ei tosin vielä yhtään tehtyä lähetystä) ja blogini löytyy nimellä Laura-R facesta ja huoh, onko niitä vielä joitain muitakin…. huokaisee siis hän, joka ei niin välitä someilusta…

Aurinkoa ja iloa, palaan pian, Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *