Syysilme olohuoneeseen

syysilmeSyysilme olohuoneeseen. Mitä se tarkoittaa ihmiselle, jolla on kotonaan paljon värejä? No, sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että kotiin tulee entistä enempi värejä:).

Olen tänä syksynä jotenkin aivan ihastunut okran väriin ja siksi halusin tuoda, kaiken uhallakin, tätä okraa myös kotini sisustukseen.

syysilme

syysilme

syysilme

Jokainen, joka on joskus ollut sisustusluennollani, niin tietää, että puhun aina sisustustyynyistä. Vastaan yleensä kysymykseen, että millä saa helpoimmin kotiin muutosta, niin juuri samaisen sanan. Joku varmasti ajatellee, että eikö aika nyt jo ole vahvasti ajanut tämän sisustustyynyvimman ohitse, mutta minusta ei. Jos helpolla ja vielä suhteellisen huokealla saa kodin näyttämään miltei uudelle, niin mikä ihme jottei. Antakaa mennä vaan.

Yhteen asian annan ehdottoman helpon vinkin, sen huomaatte myös näistä kuvista. Erilaiset struktuurit ovat sisustuksen ehdoton suola. Siitä syystä nämä kolme uuttakin tyynyä ovat materiaaleiltaan sekä pellavaa että samettia. Tuo Svensk Tennin vanhempi tyyny puolestaan paksua puuvillaa.

Yhdistämällä struktuureja saat kodistasi mielenkiintoisen.

syysilme

syysilmeLöysin nämä kaunottaret Bulevardin Granit ista. Piipahdin aivan mainoksen uhrina puotiin sisälle edellispäivänä, kun näin pihalla kyltin, että liittymällä Granit-klubiin saa ensimmäisestä ostoksesta -15%.

Sisällä näin heti nämä tyynyt ja jäin miettimään, että lähtisinkö niin rohkealle polulle, että alkaisin yhdistää näitä värejä kodissani suhteellisen vahvasti läsnä olevaan vaaleanpunaiseen. Jotenkin silmä kuitenkin sanoi, että ne sopivat yhteen ja merkittävin asia on tietenkin tuo iso vihreä Adean Mr.Jones sohva, joka enempi vähempi sekin hallitsee kotiani.

Ja kyllä, kaiken uhallakin, minusta nämä värit toimivat mainiosti yhdessä. Vihreä ja keltainenhan ovat yhdessä aivan täydellinen match ja yllättäen vaaleanpunaisempi olohuoneen iso seinä sopii sekin kokonaisuuteen ihan mainiosti.

Ainoa haastehan näissä tyynysulkeisissa on tietenkin se, että minne sitten laittaa väliaikaissäilytykseen ne ennen olohuoneessa olleet tyynyt. No, lopulta minun tyynyistäni oikeastaan vain muutama lähti kaappeihin odottamaan paluutaan ja pari vanhempaa sai jäädä yhä edelleen paikoilleen. Täältä muuten löydät olohuoneeni entisen tyynyistyksen ja pohdintoja siitä, pitäiskö sohvalla olla tyynyjä laisin.

Mukavaa okraista syyssunnuntaita kaikille,

Laura

syysilme

syysilme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *