Sohvatyynyillä vai ilman, tässäpä pulma

 

sohvatyynyt

Sohvatyynyt, nuo ikuinen haaste. Katson joka päivä kaunista tummanvihreää sohvaani sillä silmällä. Silmällä, joka aina joka toinen kerta sanoo, että kerääpä siitä kaikki tyynyt pois, silmällä, joka sanoo myös, että pidä muutama ja silmällä, joka miettii, miten kaikilla muilla useat tyynyt näyttävät niin hyvälle. Nämä kaikki eri variaatiot mielessäni napsin kuvia, joissa näkyy sohva tyynyillä ja ilmankin, jospa nämä kuvat auttaisivat.

Pidän periaatteessa sohvasta, jossa on paljon tyynyjä, eri värisiä ja eri materiaalisia sikin sokin. Jotenkin vain tuo tumma sohva ei anna tälle näkemykselle myöden. En osaa sanoa, että onko minulla sitten vääränvärisiä tyynyjä vai mikä tässä oikein hiertää.

Joka tapauksessa tunnustan olevani hieman kateellinen niille, joiden kotona minusta sohvatyynyt näyttävät aina niin kauniille ja kuin huolimattomasti vain paikoilleen heitetyille. Voin toki olla myös itseäni kohtaan ylikrittinen.

sohvatyynyt

 

sohvatyynyt

Ostin tuon uusimman Svenskt Tennin ihan summa mutikassa ja itse asiassa koko ajan mietin, että pidänkö siitä vai en. En oikein koskaan ole ollut murrettujen värien ystävä ja tuntuu, että tuossa tyynyssä on murrettuja värejä jopa vähän liikaakin.

Haluan myös myöntää yhden asian, joka vaikuttaa kamalasti tähän sohvatyynyt -dilemmaani. Kun en kerta kaikkiaan kestä mennä nukkumaan niin, että joku tyynyistä jää ryppyyn tai sekaisin. Ja näin. Pitäisköhän tässä miettiä, että kumpi on enemmän sekaisin kirjoittaja vai tyynyt:).

No, niin tahi näin. Tällä hetkellä olen päätynyt ratkaisuun, joka ei siis välttämättä ole ollenkaan pysyvä, että sohvallani on paljon tyynyjä. Pitää ehkä yrittää harjoitella niiden asettelemista. Mutta yksi asia on sentään varma, nuo kengät ovat söpöt.

sohvatyynyt

sohvatyynyt

Minulla on nimittäin tapana, että pidän kulloisen hetken suosikkikenkiäni jossain kauniisti esillä. On minusta silkkaa hölmöyttä piilottaa nuo kaikki kaunottaret kaappiin, kun niiden pohjat ovat puhtaat, niin miksipä ne eivät voisi sulostuttaa näkymääni olohuoneessa. Toki aika usein kengiksi valikoituvat korkkarit, mutta nämä kultahopeiset ovat nyt niin nätit, että tällä erää mennään näillä.

Kävin muuten äsken Artekin uudella toimistolla ja showroomilla Helsingin keskustassa. Olipa kerrassaan kaunista. Napsin siinä Kari-Otson kanssa jutellessani muutaman nätin kuvankin, yritän laitella ne tänne blogiin myöhemmin tällä viikolla.

Nauttikaahan helteistä. Laitan vielä parit kenkien kuvat tähän…

Laura

2 thoughts on “Sohvatyynyillä vai ilman, tässäpä pulma

  • Vastaa Annarina 22.5.2018 at 23:34

    Voih! Mulla oli silmissä muhkea kasa rennon letkeitä samettityynyjä aivan sairaan murretuissa sävyissä, sellaisissa loputtoman mystisissä, arvaamattomissa ja täyteläisissä, loputtoman mielenkiintoisissa, taustan pöydällä samettisia sävyjä toistava täysin random kukkakimppu….kunnes luin, että tuo Svenskt Tenninkin tyyny on liian murrettu, mulle kun sen värit näyttää ihan sellaselta lastentarhanopettajan putipuhtaalta kartalta..:D 😀
    KÄÄK, sallinet tällaisen hiukan provokatiivisen kommentin, uskallan luottaa sun huumorintajuun, sohva on ihana!! Terkkusin Annarina Paimiosta

    • Vastaa laura 23.5.2018 at 01:19

      Heh heh, tämä on niin tätä kun katos juuri kaikesta saa kriisiä aikaan. Juuri sellaista muka randomia minäkin tavoittelen – ja siinä ns onnistumatta. Ja kyllä nuo värit on hieman murretut…:) Terkkuja Paimioon, Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *