Svenskt Tenn tuli pitkäksi kesäksi Stockmannille!

 

svensk tenn

svensk tenn

Leikkisästi voisi sanoa, että maailma on nyt kaiketi valmis. Ruotsalaisten suuri ylpeydenaihe Svenskt Tenn on nimittäin laskeutunut Helsinkiin, Suomeen ja Stockmannille. Ja mikäli maailma vielä ihan tällä valmiiksi tulisikaan, niin iloinen asia tämä on kaikki tyynni. Onhan naapurimaamme sisustuksen suuri nimi ehdottomasti viehättävä, erityinen ja omanlaisensa palanen sisustamista, historiaakin, ja uskoisin, että monelle Svenskt Tennin ihanat värit ovat se juttu. Siis jollekulle muullekin kuin minulle:).

svensk tenn

svensk tenn

Olen tässä blogissa tainnut jo niin moneen otteeseen kehua Svenskt Tenniä ja puhua sen tarinasta, etten taida kertoa sitä enää uudelleen, vaan ohjaan teidät vaikkapa tänne. Mutta mieluusti kerron etenkin kuvin, että mitä Stockmannin välillä 4.5-28.9.2018 avoinna olevasta pop upista löytyy.

Ja kaikenlaista kaunista löytyykin. Ei tietenkään koko valikoimaa ja etenkin huonekaluja hyvin stilisoidusti, mutta tunnelmaan pääsee kuitenkin. Pop up-myymälässä noin karrikoidusti valikoima tapetteja, tekstiilejä, tinaesineitä, maljakoita, tarjottimia, ruukkuja ja paljon muuta. Ja tärkeä huomio itselleni on se, että koska itse rakastan pyöreitä pöytiä ja peilejä on pop up-valikoimaan poimittu ihan parhaat yksilöt näistä kahdesta.

svensk tenn

svensk tenn

Merkittävin asia minulle itselleni on tietenkin Dagg -vaasi, jota olen siis jo moneen kertaan ostamassa ja ihailemassa Tukholmassakin. Monista eri syistä olen aina perustellut itselleni, että miksi en jälleenkään ostopäätöstä tehnyt, mutta nyt aletaan olla jo lähes liian lähellä sitä. Kun tiedän, että se unelmien maljakko odottaa minua kenties ihan tuossa kävelymatkan päässä, niin se jos jokin pistää vakavaksi.

svensk tenn

Vinkiksi muuten teille kaikille, jotka kenties Daggista haaveilette. Se on luonnossa iso, oikeastaan ihan valtavan iso ja siinä yksi syy, miksi maljakkoa ei minulla vielä ole (kirjoitin aiheesta taannoisessa blogipostauksessa pitkästi, lue ihmeessä). Maljakko ei passaa ihan pikkuiselle pöydälle eikä minusta välttämättä oikein pikkuiseen kotiinkaan, vaikka toki jokainen voi tätä asiaa itse sydämessään pohtia. Itse vain aina niin mieluusti puhun sisustamisessa mittasuhteista ja tässä kohdin palaan vanhaan viisauteen: iso tila, isot huonekalut – pieni tila, pienet huonekalut. Ja sama pätee tietenkin myös sisustusesineisiin.

Mutta siis summa summarum: Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin Svenskt Tenn! Kuka tietää, vaikka tämä olisi alku jollekin suuremmalle. Uskon joka tapauksessa, että vierailusta tulee ikimuistoinen ja uskon myös siihen, että suomalaiset ottavat teidät lämmöllä vastaan. Så ni är mycket hjärtligt välkommen till Helsingfors.

svensk tenn

svensk tenn

svensk tenn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *