Sohvamatka Asuntomessuille…

Viime kesän asuntomessuille, nimittäin! Se on mahdollista keskiviikosta 26.10 eteenpäin, jolloin Suomen Asuntomessut avaa virtuaalisen palvelun, jonka avulla pääset helposti kotisohvalta käymään  kaikissa viime kesän Seinäjoen Asuntomessujen 39 kohteessa. Sain ennakkon mahdollisuuden testata palvelua ja kyllä;  sohvamatka toimii, palvelu on helppokäyttöinen ja uskoisin, että niin ikään palvelu, jonka suomalaiset ottavat ilolla vastaan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan palvelu on siis oikeasti mielettömän helppo käyttää. Sivujen avautuessa edessä ovat pienoiskuvat ja perusfakta kustakin talosta, tämän jälkeen klikkaat matkaa eteenpäin ja pääsen kohteen nukketalo- eli “dollhouse” -muotoon ja sitten vain hiirellä liikuskelemaan. Kerroksiinkin pääsee helposti, jos nyt sattuu tykkäämän esim. vain toisista kerroksista:)

Joku varmasti miettii, kuinka lähelle yksityiskohtia huoneissa sitten pääsee? No, ei nyt aivan suurennuslasietäisyydelle, mutta hyvälle etäisyydelle joka tapauksessa. Ainakin itse koin niin. Ottaen ennen muuta huomioon, että muualta Asuntomessujen sivuilta löytyvät hyvinkin yksityiskohtaiset faktatiedot kunkin kohteen rakennus- ja sisustusasioista.

Palvelu siis avataan keskiviikkona ja kyseessä on tällä hetkellä vain Seinäjoen Asuntomessuja koskeva “sohvamatka”. Virtuaalipalvelun kokeileminen ei maksa mitään, kolmeen kohteeseen pääset tutustumaan itse asiassa TÄSTÄ. Ja jos juttu miellyttää saat kohteet ihailtavaksesi minusta erittäin kohtuullisella hinnalla (4,95e 10 kohdetta, 9,95e kaikki kohteet), ja palvelu maksun jälkeen käytössäsi aina kahden kuukauden ajan. Mutta tämä kaikki siis vasta tulevana keskiviikkona! Ja psst. samaan aikaan kun varsinainen palvelu aukeaa, niin ilmaisten tutustumiskohteiden määrä tipahtaa yhteen.

Eli toimi siis nyt ja käy ihmeessä ainakin kokeilemassa, ehdottomasti kiva juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *