Ethän unohda Dusty Decoa Tukholmassa!

Helppoa, sanoisin. Dusty Deco n löytäminen. Etsit vaan kaikkein vähiten ulkoasultaan puodilta vaikuttavaa seinämää meren rannan tuntumasta ja kas, olet löytänyt pienen, mutta ah niin tunteikkaan puodin Tukholman Hörnstull Strandilta. En oikein tiedä, keille tätä “putiikkia” suosittelisin, joten sanon, että menkää ihmeessä kaikki! Ellei muuten, niin entisen autokorjaamon tunnelman takia.

Ensimmäinen vaikutelmani Dusty Decoon tapahtuu suljettujen kalterien takaa, ovessa oleva lappunen kertoo Roberton tulevan pian. Sillä välin saattoi ihastella vaikkapa Jacobsenin tuoliklassikoita, jotka olivat suorastaan houkuttelevasti “sisäänkäyntisillassa”.

Eikä aikaakaan, kun Robert, putiikin johtaja, saapuu, nappaa ruutulapun ja päästää meidät sisään. Designin, vintagen, värien ja tunnelman maailmaan.

Dusty Deco on neljä vuotta olemassa ollut yritys ja tarina siitä, miten yrittäjät elävät niin kuin opettavat – liikkeessä ei ole yhtään tuotetta, jota eivät omistajat haluaisi omaankin kotiinsa. Liikkeen perustajat rakastavat designia ja tälle pohjalle syntyi myös Dusty Deco. Ideana on ostaa, myydä, säilyttää ja hankkia uutta ja vanhaa designiä ympäri maailman. Ja jollei jotain automaattisesti löydy, jotain saatetaan hankkia uutenakin. Uusia juttuja kellarissa edustaa tällä hetkellä osa valaisimista ja tauluista.

Ja tauluista puheen ollen. Maksaisin lähes omaisuuteni siitä, että minulla olisi kotona mahdollisuus asettaa taulut kuten kahdessa seuraavassa kuvassa.

No toisaalta, olen aina myös miettinyt, että olisi hienoa saada joku hieno suomalaisen desingnin klassikko omaan kotiin. Dusty Decoon olivat onnistuneet saamaan sellaisen paraatipaikalle, ja vautsi vau, minkä väriseen nahkaan puettuna. Ja hinta….liian paljon:) Mutta itse paikalle ehdottomasti iso suositus!

ja ps. lisää Tukholman vinkkejä kahden aiemman tarinoinnin verran sekä TÄSTÄ että TÄSTÄKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *