Smoothie – keittiöni ilopilleri!

Joistain tänne napsimistani kuvista tulen erityisen iloiseksi. Yleensä värikkäistä kuvista – ja yleensä ei juuri koskaan ruokaan liittyvistä kuvista:) Joten on aika tehdä poikkeus ja kehua smoothieita eikä pelkästään niiden hyvää tekevän sisäisen vaikutuksen vuoksi vaan myös siksi, että nautin aina tästä näkymästä niin kovasti.

Olisi kiva, että ehtisin jokaisena aamuna tähän puuhaan, mutta yleensä smoothiet jäävät tekemättä arkiaamuisin, kun aina on mukamas niin kiire. Kiireenhän saa aikaan, kun herää liian lähellä lähtöhetkeä.

No, mutta siis joka tapauksessa minun smoothieni ydin ovat lehtikaali, jäiset karpalot ja tilkka tuoremehua tai vettä. Ensimmäisistä tykkään niiden rapsahtelun takia ja jälkimmäisistä sen lisäksi, että ovat terveellisiä myös siksi, että haluan heittää mukaan aina jotain jäistä. Joskus myös mustikoita, vadelmia tai jotain muutakin, mutta karpaloita aina.

Heittelen mukaan myös sen mukaan mitä kotoa löytyy persiljaa, korianteria, minttua, manteleita, banaania, joskus (mautonta!)MCT-öljyä, aina kollageenijauhetta, camu-jauhetta, acaita ja pellavansiemeniä. Jäiköhän jotain puuttumaan? Yleisesti ottaen kokonaisuus on helppo. Kaikki kelpaa mukaan kunhan maku omaa suuta miellyttää.

Kippis siis hyvälle ja Helsingin säästä huolimatta värikäälle lauantaille! Juon smoothien ja lähden zumbaan ja salille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *