Tonttuovi – vielä kerran ja kera kissan :)

tonttuovi

tonttuoviKummityttöni Aada on selkeästi saanut askartelijavaistonsa aivan joltain muulta kuin minulta, mutta hyvä niin. Ilman Aadaa minulla ei nimittäin olisi tonttuovea. Ja nyt minun tonttuoveni on myös löytänyt paikkansa.

Jäin pari päivää sitten miettimään eteenpäin välittämieni tonttuovien myötä sitä, että miksi juuri minä tiesin tonttuovesta ja miksi iso osa kaveripiiristäni ei ole koskaan kuullutkaan tonttuovesta. Jännää, nimittäin kun kuvittelin itse, että näilläkin sivustoilla on jo jo niin kyllääntymiseen saakka kirjoitettu tonttuovista, että tohdinko itse edes enää lähteä omaani esittelemään.

Mutta huoli lienee vallankin turha. On äärimmäisen järkevää vain aina silloin tällöin oivaltaa, että vaikka itse vähintään selailee kaikki sisustuslehdet, piipahtelee sekä kotimaisissa että myös pohjoismaisissa blogeissa ja tietenkin täällä omalla blogialustalla, niin eivät kaikki toki tee niin. Eli oli aivan totaalisen hyvä hetki vielä hieman kuvailla tonttuovea ja eritoten nauttia siitä, että minun pikkukisullani, joka on siis täällä Helsingin kodissa savinen näköiskopio, on nyt oma tonttuovensa.

tonttuovi

 

Ja onhan tuo suloista. Ajatus siitä, että pieni tonttu pääsee öisin hiipimään lattianrajasta siisään tupaan ja katsastamaan, että kaikki on kunnossa. Ja kuka tietää, jospa tuo minun savinen brittiläiseni muuttuu yöaikaan sekin aivan oikeaksi Batigoliksi, niin heillä saattaa olla hauskaa tonttuilla yhdessä… Toki ajatus siitä, että tonttusia hiipii kodissani pitkin öitä, niin se taas…

Jos joku ei muuten tiedä, kuka tai mikä on Batigol, voi tutustua häneen halutessaan tarkemmin täällä. Toki tapahtunutta tuon postauksen jälkeen on se, että pikkuisella on ikää jo kunnioitettavat 15 ja puoli vuotta ja jos herra kohta oli 14-vuotiaana vielä täydellisessä kunnossa, niin nyt puolitoista vuotta myöhemmin vanhuus vaivoineen on iskenyt. Toivon kuitenkin sydämestäni, että meillä olisi vielä porukalla jäljellä tämä tuleva joulu.

Ja jos sinä puolestasi “vielä” innostut tonttuovesta, niin meilläkotona-sivuilla on tietenkin opastettu “oikeaoppiseen” tonttuoven tekemiseen, ohjeet löydät täältä. Kiva, hieman persoonallisempi tonttuovi löytyy vaikkapa blogista Coffee table diary.

Mukavaa alkanutta viikkoa, toivottavasti näistä kuvista nauttii minun lisäkseni jokunen blogini seuraaja. 🙂

tonttuovi

tonttuovi

tonttuovi

tonttuovi

tonttuovi

2 thoughts on “Tonttuovi – vielä kerran ja kera kissan :)

  • Vastaa Anne Jalonen 4.12.2017 at 18:12

    Jos oikea Batigol ja tonttuovi olisivat samassa paikassa. Luulisin , et vanhakin nuortuu…. ja tonttuovi saisi kyytiä. Siis jos sitä ei ole naulattu tukevasti kiinni.

    • Vastaa LauraR 4.12.2017 at 18:19

      Jaa. Ehkä sit pitää kiikuttaa tämä Santtiolle❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *