Rakkaudella Kalajoki!

On paikkoja ja on paikkoja –  ja sitten on Kalajoki. Kiistatta yksi Suomen parhaimmista ellei paras kesälomakohde. Joillekuille, kuten allekirjoittaneelle, Kalajoki on sydämessä ympäri vuoden, mutta teille muille jotka käytte kenties kerran elämässä, niin “It s worth it!” Aurinkoa, merta, iloista mieltä ja hyvää ruokaa, mitä muuta ihminen voi kesäisiltä lomapäiviltään vaatia.

Mikäli nuo yllämainitut asiat olivat jo itsestäänselvyyksiä, niin sitten vielä pikkuinen erityisvinkki kesäpäiville. Leirintäalue. Kyllä, mene ihmeessä käymään! Alueen vierellä on uusi hieno Seikkailupuisto Pakka, jossa riittää haastetta ja tehtävää kaikille lähes vauvasta vaariin, mutta sitten ehdottomasti käyt leirintäalueen sisääntulon kupeessa olevassa Surffarissa. Vitsit, kuinka hyvä mieli uudistuneesta paikasta pari viikkoa sitten tuli.

Hyvä ruoka (pizza!!), iloiset ihmiset ja parempi mieli, siinähän ne tärkeimmät, mutta tällä kertaa erityisesti hyvän mielen toi myös vallitseva fiilis. Baari on nimittäin tälle kesälle tuunattu uuteen kuosiin beach -meiningillä ja hyvää mallia on otettu ympäri maailman. Paras sisustussuunnittelija on kuulemma ollut pinterest, ja lopun edestä ideoita on haettu omilta reissulta ja tulos on – iloinen, aurinkoinen ja ah, niin biitsinen:)

Vaikka äsken todettiin, että merkittävin sisustussuunnitelija on ollut pinterst, niin kyllä paikkaa vetävä Teemu Knuutila antaa lopputuloksesta kiitokset muuallekin. Kaksi sisustusartesaania on  löytynyt ompelukoneiden ääreltä ja maalausten ja muun tuunauksen sydän on ollut sotkamolainen Tommi Mähönen. Ilman mainittua miestä seinät olisivat saattaneet jäädä taiteilematta ja trukkilavat asettelematta.

Ainakin tämän kesän Surffari siis kutsuu teitä kaikkia tällä olemuksellaan. Pikkuvinkki niin ikään Kalajokivieraalle on myös se, että jos vain ajelet kohti rantaa, golfkenttää ja Keskuskaria, niin sieltäkin löytyy pieni helmi Cafe Reef. Käykäähän sielläkin, niin kuin koko Kalajoella.

Helsingistä matka Kalajoelle taittuu autolla noin kuuten ja puoleen tuntiin. Kokemuksen todella syvällä rintaäänellä voin sanoa, että siinä missä matka tuntuu jossain vaiheessa pitkältä, sen unohtaa kertalaakista kun pääsee Särkkien korkeimmalle kohdalle ja saa katsella kohti merta. Juuri silloin tuntuu, että Kalajoki on kaiken keskipiste ja kaikki muu – se on joko syrjässä tai muuten vain turhaa:)

One thought on “Rakkaudella Kalajoki!

  • Vastaa Jani-75 12.7.2016 at 10:01

    Näin ennakkoon hyvää syntymäpäivää olipas hienot punaiset kynnet ravilähetyksessä niillä voi vaikka rapsuttaa partaani grrr! pus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *