Pohjalaisuutta Seinäjoella

Kuukauden kuluttua tähän aikaan teistä monet ovat jo ehtineet ihastella Seinäjoen upeita asuntomessuja. Kuten jo taannoinkin todettua, näistä messuista on helppo pitää. Se, että talot on pystytty sijoittamaan keskelle kauneinta suomalaista metsää niin, että alueesta muodostuu asuntomessualue mutta samalla niin, että jokaisella talolla on vähintään yksi seinämä luontoon, se on todella ainutlaatuista. Se on ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu.

Huomasin juuri tässä kaiken kiireen keskellä, että minulla on aivan valtavasti upeita kuvia näistä pohjalaisista unelmista, joten laittelenpa niitä myös tänne teidän ihailtavaksenne aina kuin vain ehdin. Ja eikö myös niin, että keittiöhän se kodin sydän on,  joten ensialkuun pari sanaa keittiöstä, toki seinäjokisesta:)

Cubo -talon keittiöön on helppo ihastua ja luulen, että myös melko moni tulevista messuvieraista tulee kokemaan samoin. Keittiö on sen lisäksi, että äärimmäisen tyylikäs ja simppeli, niin myös paikoin kivan kekseliäs.

Itse pidän erityisesti siitä, että keittiön komeassa corian -saarekkeessa on ajateltu myös keittiössä häärivää ihmistä. Esimerkiksi sitä, joka herää aamulla ensimmäisenä, keittää kahvit ja haluaa lukea ihan rauhassa Ilkan. Silloin ei välttämättä tule mieleen kiertää saarekkeen toiselle puolelle istuskelemaan, mutta jos käden ulottuvilla on kunnon jakkara ja iso kolo jaloille, niin johan nyt toki passaa.

Erinomaisen kiva idea. Otan toteutukseen itsellenikin, tässä kun orastavasti keittiöremonttia suunnittelen.

Tästä kodista minulla on paljon muitakin kauniita kuvia, palataan niihin. Ja miten niin muka seinäjokista. No, keittiö on Nixin, talon on suunnitellut arkkitehti Antti Talvitie ja sisustuksesta vastaa Sisustus Room2. Kun ihan pikaisesti mielessäni mittailen uskoisin, että kaikki mainitut tahot löytyvät messutalosta noin viiden kilometrin päästä. No, Nixille Hyllykallioon voi olla vaikka kymmenen kilometriä…

Pohjalaisuutta siis koko sydämellä – Marimekolla höystettynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *