Kun töissä on kivaa…

Tästä viikonlopusta tuli lopulta hieman erilainen kuin mitä kuvittelin. Positiivisella tavalla toki. Kuvittelin ensinnäkin, että suit sait sukkelaan kirjoittelen postauksia hotellisängyllä työpäivän jälkeen, mutta näin ei käynyt. En tehnyt eilisiltana juuri mitään muuta kuin katselin hieman telkkaria ja kävin illallisella. Jos ette katso kovin pahalla, niin voin kertoa, että päätin jättää juuri postauksen kenties tähän iltaan tai huomiseen.

Joskus nimittäin on vain hyvä levätä ja nauttia esimerkiksi siitä, että on tehnyt hyvän työpäivän. Aika harvoinhan sitä tulee itselleen sanottua, että kiitos minä, onnistuin työssäni.

Takana on siis kolme hyvää, pitkää työpäivää. Kaikki sisustamisen, trendien ja puhumisen parissa. Ensin aloitus perjantaina Lahdesta Raksa -messuilta ja nyt kaksi pitkää päivää Rakenna-Sisusta-Asu -messujen juontaja/esiintyjänä Forssassa. Jälkimmäisen tahon kanssa olen tehnyt menestyksekästä yhteistyötä jo muutamankin vuoden ja tälle vuodelle on vielä messutapahtumia jäljellä viisi.

En tiedä, osaatteko asettautua puhujan rooliin, mutta niin hämmentävää kuin se onkin, mitä enempi on yleisöä sen enemmän nautin puhumisesta ja esiintymisestä. On kiva ottaa kontaktia yleisön kanssa, kiva heittää välillä pieniä provosoiviakin pätkiä ja vieläpä tulkita, että ehkä jopa suuri osa yleisöstä näyttää selvästi vielä kuuntelevan tarkalla korvalla. Siinähän ne, esiintyvän taiteilijan elämän eliksiirit.

Nyt kotona, pyykkikone käy kylpyhuoneessa, televisiosta odottelen puoli yhdeksän uutisia ja sitten onkin mennä aika nukkumaan, jotta jaksaa aamulla klo 7.15 alkavalle intervallibody -tunnille. Siitäpä alkaa taas uusi, hyvä viikko, joka toivottavasti on täynnä ihania juttuja meille kaikille, sinulle ja minulle. Ja kyllä, palaan vielä niihin keittiöihinkin, joihin lupasin palata, nyt pitää vaan ottaa hetki helppoa ja levähtää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *