Kuinka kaunis voi valaisin olla?

PH 3/2

PH 3/2

Otsikon kysymykseen on helppo vastata. Tai no ei oikeastaan, sillä ei minullakaan suoraa vastausta ole, mutta sanoisin, että Louis Poulsenin PH 3/2 valaisin on tämän vuoden erikoisvärissään amber niin yksinkertaisen kaunis, että aika lähellä ollaan ainakin yhtä aikojen saaton onnistuneinta valaisinta.

Itse asiassa olen, kuten varmasti melko moni muukin sisustamisen ystävä, unelmoinut tanskalaisen valaisinmuotoilun mestarin Poul Henningsenin Artichoke-valaisimesta jo todella pitkään, mutta melkoinen määrä euroja erottaa minut vielä siitä. Ja rehellisyyden nimissä on myös todettava, että ehkä ainakaan nykyinen kotini ei ole artisokka-koti siinä mielessä kuin missä minä artisokan parhaimmillaan näen, mutta ehkä sellainen koti on vielä tulossa, kuka tietää…

PH 3/2

PH 3/2

PH 3/2

PH 3/2

Joten siihen saakka saankin nyt sitten ihastella tätä PH 3/2-valaisinta vanhemmillani, joiden kotiin tuo joulun iloiseksi yllätykseksi (tuotteen piti tulla vasta 14.1) saapui. Myönnettäköön, että siinä kokoamishetkillä tunsin jopa hienoista arkuutta valaisimen osien kanssa, kun messinkiin ei saa koskea ilman puuvillahanskoja ja lasienkin kanssa piti olla melko tarkkana. No, onnistuin kuitenkin.

Mitäpä tässä tämän enempiä siis runoilemaan. Jos oikein totta puhutaan tämä postaus olisi voinut tulla toteutetuksi melkein ilman sanojakin, mitäpä sitä itsestäänselvyyksiä kirjoittelemaan. Jos valaisimeen voi rakastua, niin tämän näkeminen joskus syksyllä oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Parasta maanantaita ja vuoden 2018 viimeistä päivää.

Laura

PH 3/2

PH 3/2

PH 3/2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *