Kotini jatkaa pukeutumista jouluun

kotini

kotiniAmaryllis on uskomattoman hieno kukka. Voiko mikään olla ylväämpi saati juhlavampi kukka koristamaan kotia jouluksi? Minun kotini tarvitsee vähintään yhden amarylliksen per joulu, mutta rehellisesti todettuna ei haittaa yhtään, vaikka minulla olisi niitä monissa eri väreissäkin.

Vaan huomaatteko kuvissa pienen salaisuuden? Sen pienen palan suomalaista Lappia, jota raahasin runsas viikko sitten kotiini Luostolta. Tuolla se nimittäin on joulurinkulassa ja täytyy sanoa, että olen aika iloinen siitä juuri noin.

kotini

kotiniNuo rinkulat, en siis keksi niille nyt mitään parempaa nimeä tähän hätään, vaikuttavat olleet hittejä suomalaisissa joulusisustuksissa parin viime vuoden ajan. Useimmiten niihin on sidottu kauniisti vaikkapa eukalyptuksen oksaa tai havuja ja näin olin myös minä aikeissa tehdä, mutta mietin, että en halua koristeen kuivuvan niin nopeasti.

Samanaikaisesti olin miettinyt jo hyvän tovin, että minne sen poron sarven laittaisin ja siinä sitten silmä sanoi, että nämä kaksi ovat pari. Mitä tykkäätte, minusta toimii aika kivasti? Ostin muuten tuon omani Senaatintorin ihanasta Piirongista ja ainakin vielä pari viikkoa sitten siellä oli niitä jäljellä. Messinkisenä ja mustana muistaakseni.

kotini

Olen myös aivan ihastunut näihin Skandinaviskin tuoksukynttilöihin. Kynttilöiden ja huonetuoksujen tuoksumaailmaa kuvaillaan niin, että niissä tuoksuvat skandinaaviset asiat kuten metsä, luonto ja kaupungitkin. Ja tämä vihreä Skog on sitten aivan yli-ihana. Se tuoksuu männylle ja kuuselle, sille suomalaiselle luonnolle ja metsälle, jota rakastan. Mikäli vielä jostain saatte näitä jouluksi, niin isosti suosittelen.

Omanihan tilasin lopulta Stockmannilta niin, että ne olivat kaikki loppuneet, mutta sain jostain toimituksella niitä vielä kaksi. Toisen jätin itselleni ja toinen menee lahjaksi hyvälle ystävälle. Arvaatkohan saaja, että kuka on tämä onnellinen….

No, mitä sitten piti viikonloppuna saada täysin valmiiksi. Kaikki lahjat. Ei varmasti tarvitse tehdä erillistä meriselitystä siitä, että eivät ne nyt aivan valmiina ole, mutta ehkä vielä ehdin.

Itse asiassa olen ihminen, jota eivät joulun kiireisimmät ostospäivät haittaa yhtään. Voin myöntää, että tykkään ihan aidosti pyöriä ruuhkassa, kantaa paperikasseissa lahjoja ja tuntea jopa pientä paniikkia. Uskokaa tai älkää, mutta kyllä se joulu vaan siitä pienestä paniikista ja kiireestä kivasti syntyy…

Alkavalle viikolle riittää kuitenkin vielä jumpattavaa ennen kuin olen onnellisesti kotona Pyhärannassa.

Kivaa jouluviikkoa kaikille,

Laura

kotini

2 thoughts on “Kotini jatkaa pukeutumista jouluun

 • Vastaa Marjis 17.12.2018 at 21:18

  Kauniita kuvia. Kuvista aistii joulun, kun vielä arvailen sinun kuuntelevan Jouluradiota 🙂

  Hyvää Joulun odotusta jouluihmiselle!

  • Vastaa Laura 17.12.2018 at 22:08

   Kiitos.

   Jouluradio on soinut, kiitos kysymästä, siitä lähtien kun se tänä vuonna soida alkoi:) Paras radiokanava kautta aikain joululaulujen ystävälle, joita vissiin muuten on Suomessa lopulta aika paljon.

   Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *