Kontrastit – sisustuksen suola!

Näin torstai-illan kunniaksi ajattelin vain laittaa tänne Laura R -blogiin muutaman kuvan ihan vain muistukseksi siitä, kuinka tärkeä asia sisustuksessa ovat erilaiset kontrastit. Plus, että minulla sattui kamerassa, eli raumalaisittain plakkarissa, olemaan aiheesta muutama niin hyvä kuva:)

Kodin sisustuksessa voi aina miettiä yksiväriharmoniaa, lähiväriharmoniaa tai sitten vastaväriharmoniaa, jota esimerkiksi aivan parhaimmillaan edustavat nämä sinioranssit kuvat. Eikä aina tarvitse miettiä sitä, että värittää koko kodin esimerkiksi vastaväreillä, mainiosti toimii vaikka vain yksi seinämä tai nurkkaus vastavärein. Loistavaa kontrastia ja taustaa muulle sisutukselle. Plus piristystä arkeen!

Perinteisin ja helpoin kontrasti on tietenkin musta-valkoyhdistelmä, joka on suomalaisille toki tuttuakin tutumpi. Mutta toisaalta, miksei joskus voisi iloitella väreilläkin. Suosittelen kaikille lämpimästi – ja värikkäästi. Maksaa varmasti vaivan:)

2 thoughts on “Kontrastit – sisustuksen suola!

  • Vastaa Virpi 4.3.2016 at 10:58

    Hei aiiiivan ihania värejä – rakastan värejä! Niitä voi hillitystikin juuri ripotella asuntoonsa, joko tekstiilein tai maalaamalla. Meillä on yksi olohuoneen seinä oranssi, ja kun siihen osuu lampunvalo iltaisin, on se oikea energiaseinä. Joku voisi luulla, että kamala väri, mutta muu sisustus on mustaa, harmaata, valkoista…ja seinä tuo piristystä ja hehkuu upeasti. Vielä en aiankaan ole kyllästynyt väriin, ja ainahan sen saa helposti muutettua maalaamalla – rohkeutta vain.

  • Vastaa LauraR 4.3.2016 at 22:17

    Värit ovat kyllä ainakin minun elämäni suola. En itse voisi kuvitella asuvani täysin valkoisessa kodissa, vaikka sinällään ne todella upeita ovatkin. Mutta siis kyllä, värit kunniaan ja onhan nimenomaan oranssi aivan upea elämänilon väri. Ei kun kohti kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *