Kauppaa, kukkia, kaktuksia ja Kuninkuusraveja

kaktus

Myönnetään heti, että otsikko hämää. Kukista en juurikaan tällä kertaa kirjoita, kaktuksiakin näkyy vain kuvissa, mutta kaupasta ja sen tekemisestä, siitä ajattelin puhua hieman enemmänkin.

Tai, no menköön pari lausetta kukkasistakin. Otin nimittäin nämä ihanat kuvat kuukausi puolitoista sitten Espoon Mankkaalle avatusta ihanasta Garden Living istä. Aivan mieletön paikka. Värien, erilaisten kukkastruktuurien ilotulitusta, paikka, jossa voit vain fiilistellä, nauttia kupposen kahvia ja jossa hädän – tai pikemminkin ehkä suunnattoman intohimon – tullen voit napsaista kasaan myös ihan oman kukkakimppusi.

Ihanat naiset taustalla, Eva Wuiten johdossa, sanoivat, että kauan etsittiin ja nyt unelma toteutui. Uskon, helposti. Käykää ihmeessä kurkkaamassa. Harmi, etten itse ehdi kesällä laisin ihastelemaan kaupan pihamaata, jonka oletan jo tässä vaiheessa tursuavan toinen toistaan upeampia pihakukkia.

Garden_Living

Garden_living

Garden_living

Tuosta päästäänkin sujuvasti tuon otsikon muihin aihepiireihin. Kysyin äidiltäni nimittäin viikonloppuna, että pitäisikö minun tuoda kesäkauppaani kavalkadi omia viherkasvejani sekä erityisesti kaktukset. No, äiti tietenkin sanoi, että ei kai nyt kannata, ja näin kukat ja kaktukset saavat nauttia kesästä ihan vain kotona.

Ja minä sitten. Minä nautin kesästä sekä Vanhassa Raumassa että Vermossa. Jälkimmäisessä teen töitä, olen siis tehnyt jo viime lokakuusta saakka, sen eteen, että meillä on elokuussa vuosisadan Kuninkuusravit ja ensin mainittu, no sehän on käytännössä koti. Ja se, että kotiin saa perustaa unelmiensa kesäkaupan, mikä voisi olla sen parempaa.

Tämä kauppani, josta mahdollisesti melko moni teistä tietääkin, on kuudes laatuaan. Laura R on se nimi, ja hyvin on kyllä kauppakin minun näköiseni. Suloisen tyylikäs ja värikäs sekametelisoppa kaikkea ihanaa ja ennen muuta sitä, mistä itse pidän. Kaikki kesäkauppani tuotteet ovat sellaisia, ja vain sellaisia, vaatteita ja koruja, joita itse käyttäisin ja joita olen mahdollisesti itse sovittanut. En halua kehua kenellekään tuotetta, joka ei itselleni ole tärkeä. Se tuntuisi hassulle.

Ja mille se kauppa sitten näyttää tänä vuonna? No, sehän näyttää juuri sille, mille näyttää viideksi viikoksi mahdollisimman kivaksi tehty kauppa. Siellä on mummolan vanhoja pöytiä, isän tekemät koruhyllyt, tädin paikalle tuomat kulmapöydät, vähän Ikeaa, ihan kamalan paljon henkareita…

Ja kyllä sinne niitä kukkiakin tulee, kunhan tässä nyt ehtii. Oli nimittäin jo viime viikonloppu melkoisen työntäyteinen kaupan laitossa. Tuossa äsken laskin, että olen päivän aikana laittanut eteenpäin 89 erittäin asiapitoista mailia liittyen taas puolestaan Kuninkuusraveihin. Torstai-iltana ajan Alahärmään juhannukseksi viihdyttämään VIP-vieraita ja nauttimaan huikeasta hevosurheilusta, ja sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä takaisin Raumalle, jotta Laura R -kauppa on valmis maanantaina.

Ennakko-ostosilta on muuten maanantaina 26.6 klo 18. vielä on pari paikkaa jäljellä. Oletko tulossa?

Ja kyllä. Yritän kirjoittaa myös tänne blogiin kesäfiiliksiä seur kuuden viikon aikana, mutta ei saa loukkaantua, mikäli en ihan kamalan paljon sittenkään ehdi:) Tulkaa kuitenkin moikkailemaan kauppaan!

Garden_living

One thought on “Kauppaa, kukkia, kaktuksia ja Kuninkuusraveja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *