Kaunis sinikello Kreikassa!

Pääsin viime viikolla vihdoin lomalle, terveisiä siis auringosta. Olin toistamiseen Kreetalla ja vaikken suurena Kreikan ystävänä varsinaisesti mikään Kreetan saaren fani olekaan täytyy myöntää, että tästä kerrasta jäi erityisen hyvä fiilis. Siihen oli tietenkin monia syitä, joista aurinko ja mainio majapaikka eivät ollenkaan vähäisimmästä päästä.

Ehkä tässä kohdin on syytä mainita, mikäli se ei jo kaikille ole käynytkin selväksi, että olen siis henkilö. joka rakastaa suunnilleen kaikkia hotelleja tässä maailmassa. Jaksan aina loppumattomalla innon palolla etsiä sitä parasta mahdollista vaihtoehtoa, jaksan innostua joka kerta, kun avaan uuden hotellin oven ja olen joka kerta yhtä tohkeissani avatessani ensimmäistä kertaa vaikkapa parvekkeen pariovia.  Olen siis mahdollisesti friikki, mutta luulen, että ihan hyvällä tavalla.

Ja siksi pidätän itselläni oikeuden puhua teille parin postauksen verran Sinikellosta, jota myös Bluebell Luxury Suites iksi noin virallisemmin kutsutaan.

Bluebell Suites tuli vastaani tyystin vahingossa, mutta siitä löydöstä tuli iloinen yllätys. Ehkä jopa niin ilonen yllätys, että palaan tähän mainioon majapaikkaan.

Lähtökohtia majoituksen valintaan oli muutamiakin. Ensinnäkin halusimme äitini ja hänen sisarensa kanssa päästä Hanian vanhaan kaupunkiin ja siellä mahdollisimman keskeiselle paikalle. Toinen edellytys oli se, että jos otamme kolmelle hengelle yhden huoneen se EI voi olla mikään 15 neliön huone lisävuoteella, vaan huoneessa pitää olla tilaa hengittää. Ja näillä kriteereillä löytyi Sinikello ja sieltä 45 neliön kokonaisuus, jota voin ehdoitta suositella ihan jokaiselle matkustipa sitten yksin, pariskuntana tai sitten kolmen hengen muodostelmana. Kaikille löytyy hyvä sänky ja se on tietenkin yksi onnistuneen loman ja majoituksen edellytys.

Seuraavista ehkä tärkein on varmaankin parveke ja muukin kalustus, niistä myöhemmin, mutta ehkäpä sitten kylpyhuone varsinkin helleolosuhteissa näyttelee melko isoa roolia.

Bluebellissä kaikki on vielä tällä hetkellä uutta, koska saman perheen omistuksessa yli 20 vuotta ollut pieni talo on renoveerattu huhtikuussa nykyiseen asuunsa. Ja kylpyhuone – se oli iso, kaunis ja yksinkertainen. Tyylikkäästi raffia ja pehmeää yhdessä, ja väritys taatusti myös suomalaiseen makuun sopiva. Itse asiassa nyt kun minun pitäisi kirjoittaa jotain lisää tästä kylpyokonaisuudesta huomaan, että ehkäpä kuvat puhuvat enemmän kuin sanat. Just lovely.

Bluebell ei tietenkään ole Hanian vanhan kaupungin ainoa aarre. Aivan vierestä löytyy erittäin tyylikäs Splanzia, kävelyretkellä tuli tutustuttua Serenissima Boutique hoteliin… Onhan näitä. Mutta tässäpä juuri sen kaiken innon salaisuus, voi palata vanhaan tuttuun ja hyväksi koettuun tai sitten käydä jo edellisellä matkalla bongaamassa seuraava majoitus. Mukavaa.

Mutta on minulla teille vielä Sinikellostakin lisää kirjoitettavaa ja paljon kuvia, ne postaan huomenna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *