Kauniita tunnelmia Helsingin keskustassa

tunnelmia artek

tunnelmia artek

Mikä ikinä siinä sitten onkaan, mutta joskus liian lähellä on vain liian kaukana. Näin käy ainakin minulle usein ja tänä aamuna huomasin sen varsinkin ollessani Helsingin ydinkeskustan Artekilla.

Haluatteko kuulla, miten tuo tuli esille? Kerron joka tapauksessa. Huomasin yhtäkkiä kahvikupponen kädessäni, että Artekilla on myynnissä ihania  Aesopin tuotteita. Viimeksi näinkin niitä sitten keväällä Oslossa… Keskustelun tuoksinassa ilmeni, että Aesopia on ollut myynnissä Artekissa ilmeisesti vuoden puolitoista, ehkä jopa kaksi. Että siis näin. Noloa tavallaan.

Noloa siksi tietenkin, että suurin osa Artekin myymistä tuotteista on suomalaisen designin klassikkoteoksia, joiden ympäröimänä on aina jotenkin seesteisin rauhoittavaa olla riippumatta toki siitä, että haluaisinko itse asua ikäänkuin Aalto/Artek -kodissa.

Mutta se ei estä minua arvostamasta sitä, mistä Suomi tunnetaan maailmallakin.

tunnelmia artek

tunnelmia artek

Niin tahi näin, parannan nyt tapani. Ja itse asiassa luulen, että tulenkin käymään vielä ennen joulua, sillä syy miksi me tänään olimme visiteeraamassa Artekilla oli se, että Cozy Publishing onkin tänä vuonna joulupuotinsa kanssa Artekilla. Viime vuonnahan saimme nauttia Helin ja Ullamaijan ehkä maailman sympaattisimmasta joulustoresta Senaatintorin laidalla.

Ja kyllä. Uskoisin, että Cozyn kirjat, ihanat saviesineet, sekä vintage pieninä palasina tuo juuri oikeanlaista joulua Artekille. Veikkaan onnistunutta yhteistyötä. Postauksen loput kuvat liittyvät joko mainittuun shop-in-shopiin tai sitten ihaniin pieniin sidontatöihin, joita saimme aamun piristykseksi tehdä.

Omani roikkuu kauniisti nyt kotonani. Mikäli se ei kuivahda kuvaan loppuviikosta sen tänne blogiin ihan kaikessa sympoaattisuudessaan.

Laura

ja Ps. Tuo Artekin punainen pöytäliinakangas on ehkä maailman jouluisin ikinä.

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

tunnelmia artek

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *