Ikuinen Pariisi – ihana Fabric

Tervehdys Pariisista, ikuisesta ja ihanasta Pariisista! Jännää, miten sitä täällä aina tuntee elävänsä – ja täysillä

image

Tämä uusi ihana blogi tuo Pariisin reissuun myös ihan uusia sävyjä, tuskin maltan odottaa, että pääsen kuvaaman teille kaikille sekä tietenkin viehättäviä että äärimmäisen inspiroivia kuvia. Jo eilen hurahdin täydellisesti muutaman kylpyhuonekaupan ikkunaan ja pian, pian olen jälleen Merci ssä, ehtymättömässä sisustamisen mekassa. Siitä lisää kuvia ja tarinaa myöhemmin.

image
Mutta pari sanaa jo nyt ennen ulos kiiruhtamista tästä hotellista, jolle jo olen menettänyt sydämeni. Hotel Fabric, 31, rue de la Folie-Méricourt. Siis niinkuin vain niin kaunis, inspiroiva ja viehättävä hotelli voi olla. Ja tuo ala-aula, jokainen kohta aulassa suorastaan houkuttaa ottamaan kuvia ja miettimään, miten voisin toteuttaa tämän kotini sisustuksessa. Hotellin kiehtovaan tarinaan palaan siihenkin myöhemmin.

Hellurei, LauraR

image

 

2 thoughts on “Ikuinen Pariisi – ihana Fabric

  • Vastaa Titta 29.1.2016 at 19:18

    Oi, mikä lattia!!

    • Vastaa LauraR 29.1.2016 at 19:46

      Mahtava vanha puulattia ja sen keskelle tehty ns marokkolaistyyppisestä laatasta ns matto. Ihan mielettömän hieno ja persoonallinen. Kuvia tulossa lisää kunhan pääsen Suomeen kunnon tietokoneen äärelle postailemaan!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *