Batigolin tonttuovi

batigol

Koska meillä kaikilla on joulu – ja koska meillä kaikilla on tonttuovi. Sain äsken kuvan äidiltäni. Siinä meidän 15v8kk Batigol syö herkkukananpaloja tonttuovensa vieressä. Kuva taitaa olla vähän epätarkka eikä varmasti ihan täytä näitä blogikuvien perusperiaatteita, mutta ei sen tällä kertaa niin väliä. Ajatus pyhittää kuvan laadun.

Pikkumies on sairastellut aika paljon ja vanhentunut melko lailla tänä syksynä, ja itse asiassa melkein jokainen viikko ja kuukausi on taidettu mennä hieman lisäajalla. Mutta aina Batsukka on tehnyt comebackin, kuten toinen veljeni sanoo… Eli juuri kun ollaan ajateltu, että nyt ei enää ole pitkää aikaa, niin mies virkistyy. Juoksee rapisevien karkkipaperien perässä, asustelee pahvilaatikoissa ja tekee kaikkia eriskummallisen kissamaisia asioita.

Tätä nykyä, trendien harjalla kun meidän brittiläisemme ratsastaa, hänellä on myös oma tonttuovi. En tiennyt, että äitini on sijoittanut oven juuri tuohon kohtaan. Jospa siitä tontut kävisivät vaikka öisin höpöttelemässä mukavia ja piristämässä pikkuista niin, että Batsukka olisi kanssamme vielä tämän joulun.

Jouluun on enää kymmenen yötä.

-laura-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *