Hyvän mielen liinavaatteet

liinavaatteetMinulle kodissani on tärkeää se, että näkymästä, olipa katseen suunta sitten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön,  tulee hyvä ja positiivinen olo. Mieluusti tunnen itseni ehkä jopa iloiseksi, kun katson jotakin kohtaa kodissani. Erityistä iloa on aina tuottanut kaunis makuuhuone, tunnustaudun liinavaatefriikiksi jälleen kerran.

Toki rakkaudessa liinavaatteisiin on myös muita asianhaaroja, esimerkiksi samanaikaisesti sitä huomaa olevansa myös mankelointifriikki, mutta se saattaa sitten olla jo jonkin toisen postauksen aihe. Ellen joskus jopa ole aiheesta jo kirjoittanutkin…

liinavaatteet

 

Paitsi siis mankelointi, niin yksi hyvänmielen juttu näin talvella ja ennen joulua ovat lumiukko-aiheiset ja näiden kuvien punaharmaat liinavaatteet. Lumiukot menivät juuri eilen pyykkiin, joista muistin muistuttaa äitiäni, että kun hyvin huoltaa, niin kestävät 18 vuotta. Kyllä, olen saanut yhdet flanelliset (talvella muuten maailman ihanin materiaali ihoa vasten!) lumiukkoliinavaatteet joululahjaksi 90-luvun lopussa ja ne ovat edelleen aivan huippuiskussa. Kun huolella pesee ja mankeloi, niin…

No, mutta kuvien trikoota olevat liinavaatteet sitten. Ne hankin muistaakseni kaksi vuotta sitten Stockmannilta ja ellen nyt ihan väärässä olisi, niin näitä myydään edelleenkin. Materiaali on ihan superkiva ja käytössä niin mukava. Mutta tärkeää on myös se, että näistä tulee siis se kaipaamani hyvä mieli.

Merkki on varmasti monille tuttu Casa Stockmann. Minulla on itse asiassa aika paljonkin kaikkea Casa Stockmannia ja voin kyllä omasta puolestani sanoa, että vaikka hinnat eivät ole aivan pilvissä, niin olen aina ollut tyytyväinen. Eli tässäpä vaikka joululahjavinkkiä.

Mutta nyt. Lähden petaamaan sänkyni. Minulla kun myös sattuu olemaan sellainen “ongelma”, etten käytännössä koskaan jätä sänkyä petaamatta aamuisin. Tuuletan huoneen hyvin ja möyhin peitteet, jonka jälkeen ne menevät päivälepoon odottamaan rauhassa iltaa ja uutta tuuletusta.

Muistetaanhan kaikki, että niinkuin on oleellista tuuletus aamulla niin vielä oleellisempaa se on illalla. Itse teen usein niin, että laitan ikkunan avoimeksi vielä kirjaa lukiessani ja siitä sitten hiivin laittamaan sen tovin kuluttua kiinni. Tulee hieman sama fiilis kuin mökillä nukkuessa, kun ilma on raikas. Tulee unikin paremmin.

Hyvää Lucian päivää ympäri Suomen! Itse lähden nauttimaan illalla Suomen Lähetysseuran meille toimittajille tarjoamista kauneimmista joululauluista. Olin Lähetyskirkossa vuosi sitten Piian kanssa ensimmäistä kertaa ja ah, tunnelma oli aivan ainutkertainen. Tänään saamme seuraksi laulamaan myös Ninan. Mukavaa.

liinavaatteet

 

liinavaatteet

liimavaatteet

liinavaatteet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *