Asuntomessujen dramaattiset makuuhuoneet

Olipa todellakin dramaattista. Seinäjoen tulevien asuntomessujen makuuhuoneissa nimittäin. Enemmänkin sääntö kuin poikkeus oli päämakuuhuoneen eli niin kutsutun master bedroomin hyvin hyvin tummanpuhuva seinä – tapetilla tai ilman. Ja kun tähän kaikkeen laitetaan vielä kimalletta ja glitteriä niin aletaan olla valmiina.

Tämä tummuus oli todellakin huomiota herättävää. Eikä se tummuus todellakaan tähän jäänyt. Kaikki se, mikä mustaksi on saatettu laittaa, se on todellakin mustaa. Sisärappuut, ikkunoiden puitteet, sisäovet, kaapit, keittiöistä nyt puhumattakaan.

Ehkä jollain lailla nyt illalla, kun ehdin messutarjontaa vesijuoksualtaassa hieman enempi auki pureskella, niin huomaan parikin asiaa, jota ihmettelin jo päivällä. Sisustustuksissa on  selkeästi panostettu kaikkein eniten yleiseen oleiluun ja juuri näissäkin kuvissa oleviin makuuhuoneisiin. Keittiöt ja muutama vuosi sitten niin huudossa olleet spa -osastot olivat jääneet selkeästi lapsipuolen asemaan.

Muutama muukin asia tänään näytillä olleissa kokonaisuuksissa pisti selkeästi muuttuneena silmään, mutta niitä pohdintoja lisää seuraavissa postauksissa. Mutta vielä tähän loppuun pari tummaa makuuhuonekuvaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *