Alkuvuoden Svenskt Tenn – check!

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - väritKauden väripiristys on haettu ja mistäpä muualta kuin Tukholmasta ja Strandvägen 5:stä. Värit ja Svenskt Tenn -mikäpä sen takuuvarmempi yhdistelmä.

Käyn siis aina Tukholmassa piipahtaessani täällä. Kun päädyin siihen, että ihana Dagg -vaasi, josta olen täällä blogissakin kirjoitellut, on minun kotiini liian iso, niin minulla ei ole ollut varsinaisia ostoaikeita. Vielä.

Mietin vain, että kuinkahan monella muulla on? Kun liikkeessä katselee ihmisiä, niin tuntuu sille, että allekirjoittaneen lisäksi muutama muukin ottaa kuvia ja ihastelee ja ihmettelee. No, ehkä tämä on vain optista harhaa, sillä onhan selvää, että Svenskt Tennin täytyy myydä aika paljon muutakin kuin vain pelkkiä tuttuja tarjottimia tai vaaseja. Jokaiseen kukkaroon eivät huonekalut passaa, mutta siksipä on iloinen asia, että liikeessä saa käydä vain ihastelemassa.

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

Kirjoitan tätä blogipostausta muuten matkalla Härmään. Ulkona paistaa mitä upein aurinko ja hanget kiiltävät junan ikkunasta silmän kantamattomiin. Ihana oli päivä myös viime viikolla, kun Tukholman messujen yhteydessä piipahdin Strandvägenillä ja minusta aurinko välittyy näistä tämän kerran kuvista aika ihanasti.

Sitä sitten en tiedä, että onko silmissäni jo värikyllästyneisyyttä, mutta tuntui jotenkin jo liikkeessä sille ja tuo olo vain vahvistui tässä junassa, että tällä kertaa liikkeessä oli (muka) jotenkin vähemmän väriä tarjolla. Voi olla toki, että tämä asia oli vain omissa silmissäni, mutta sille nyt kuitenkin tuntui.

Vaan emme anna sen häiritä, väriä riittää silti. Keräsin tähän postaukseen teillekin kaikille ihasteltaviksi nipun parhaita otoksia, näillä pääsee jo kotia väritellessä pitkälle. Ja yhteen asiaan pyydän saada erityistä huomiota. Katsokaapa näitä alla olevia kuvia.

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

Nuo nahkaiset kaiteet nimittäin. Ne ovat niin mahtavan upeat. Kun niihin koskee tuntuu, että itsekin siirtyisi jonnekin vuosikymmenten taakse.

Tuttua meikäläisen puhetta, voisi joku sanoa. Ainahan se puhuu jostain historiasta haaveillen. Vaan kun ei ole nykypäivää ilman historiaa, niin kyllähän sitä kelpaa miettiä, muistella ja vaikka vähän romantisoidakin.

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

Ja kyllä. Jos joku jo miettii kevättä ja kesää, niin kerron, että nuo merkin rottinkituotteet ovat yksinkertaisesti ihania. Miettikääpä isoa, romanttista lasitettua terassia ja näitä rottinkikaunottaria siellä. Ei huono.

Aurinkoista lauantaita ja kaikille niille, joilla alkoi hiihtoloma niin ihan parasta hiihtolomaa!

Laura

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

svenskt tenn - värit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *