Bestnine2016 by LauraR

Olette varmaan huomanneet, että vuoden päättyessä muun muassa instagramissa on tapana käydä läpi niitä juttuja, jotka siellä ovat keränneet eniten tykkäyksiä. Ja kyllähän se jossain määrin tietenkin kertoo monia asioita myös päivittäjän omasta päättyvästä vuodesta, joten siksi ajattelin tuunailla tänne blogiin ihan oman “9parastavuonna2016” by Laura R.

1. Blogin aloitus

Kun minua pyydettiin mukaan tähän bloggaajien porukkaan olin ensinnäkin iloinen ja otettu, joten minun oli helppo lupautua mukaan. Päättyvän vuoden aikana olen lopulta kirjoittanut teille ihan liian vähän ehkä kaikkein suurimmasta intohimostani, eli toimivista ja upeista keittiöistä. Keittiökoulua kirjoittelin parin postauksen verran, mutta tämän suhteen teen selkeän linjamuutoksen. Keittiöt, te tulette näkymään entistä useammin vuonna 2017.

2. Ikuinen Pariisi

Pariisi, tuo ikuinen kaupunki. Inspiraationi lähde. Ihania sisustuskauppoja kuten Merci, ihania hotelleja kuten tammikuun lopun uusin tuttavuuteni hotel Fabric. Saan erilaisista hotelleista itselleni ihan kamalan paljon hyvää mieltä ja inspiroivia ajatuksia. Näitä hotelleja onkin päättyvään vuoteen mahtunut monia. Lähes kaikista olen myös kirjoittanut blogiini, joten ei muuta kuin tutustumismatkalle. Olihan se Kreetankin hotelli aika kiva…:)

3. Svensk Tenn ja koko Tukholma tietenkin

Tukholma kaikin mahdollisin sävyin ja värein, kruununjalokivenä Strandvägen 5:ssä sijaitseva Svensk Tenn. Eihän tuota värien ilotulitusta voi vastustaa. Lupaan tehdä aina käynneistäni pikkupostauksia, seuraava lieneekin edessä sitten jo helmikuussa.

Silloin nimittäin edessä yksi oman vuoteni ja miksei myös ensi blogivuoden kohokohta Stockholm Light and Furniture Fair. Ihan parasta. Messuilla voisi käyskennellä vaikka kolme päivää. Viime vuonna oli päivän ja ensi helmikuussa ajattelin olla kaksi, laitan siis “riidan puoliksi” ja lupaan ottaa paaaaljon kauniita kuvia. Täällä viime vuoden parhaimmaistoa.

4. Lapin lumo

Rakkauteni Suomen Lappiin on pyyteetön, herkkä ja itselleni suunnattoman tärkeä asia. Se arvostus, jota koen tuota ainutlaatuista luontoa kohtaan on lähes pyhää. Siksi olin hyvin iloinen, että jälleen viime keväänä sain viettää unohtumattoman viikon Luostolla. Kuvailin siellä Aaltoa ja upeaa kelohuvilaa. Löydätte nämä Luoston Lumo  -postaukset helmi/maaliskuulta.

5. Rauma, rakas Raumani!

Onko maailmassa ainutlaatuisempaa Vanhaa kaupunkia kuin mitä Vanha Rauma on? Ei. Rakkauteni Raumaan on myös aivan järkkymättömällä tasolla. Saa kurkata ainutlaatuisia rakennuksia  ja niistä yhtä uniikeinta eli Marelaa. Nauttikaahan kuvamatkastanne Suomen kauneimpaan kaupunkiin, minä onnellinen saan kutsua Raumaa melkein kotikaupungikseni.

6. Asuntomessut

Asuntomessuthan ovat muokanneet elämääni monin eri tavoin. Ei pelkästään sillä, että tänä vuonna olin Seinäjoen asuntomessuilla yhteensä viisi tai olinko peräti kuusi päivää, vaan tietenkin myös Kalajoen ja oman messuprojektin kautta.

Asuntomessut inspiroi minua ja varmasti teitä jokaista, jotka esimerkiksi vuoden aikana olette tätä blogia lukeneet. Siksi aivan syystä asuntomessut on mukana vuoden tärkeimpien juttujeni listalla. Mikä oli minun mielestäni onnistunein kokonaisuus, siitä lisää taitaa löytyä täältä

7. Matkat – aurinko

Jokainen matkani on minulle tärkeä, jotkut ammatillisesti jotkut aivan vaan olemisen kannalta. Aurinko ja meri ovat elämäni eliksiirit. Olen hyvin surullinen siitä, että maailman mullistukset vievät turvallisuuden tunnetta matkustamiselta. Niin tai näin, Nizzaa ja Kreikkaa en vaihtaisi. Kurkkaa Nizzan vihannes-ja hedelmätorille ja saat kesän sydämeesi.

8. Suomenhevonen

Vuotta 2016, kuten myös ensi vuotta, vie eteenpäin sana Kuninkuusravit. Minulle Kuninkuusravit tarkoittaa ennen muuta sitä, että kunnioitan suomenhevosta. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 110 vuotta siitä kun suomenhevonen laskettiin kantakirjaan ja siitä alkaa tämän maamme hienon eläimen taival “virallisena” eläimenä.

Kunnioituksesta tätä hienoa eläintä kohtaan, tervetuloa ensi elokuussa Kuninkuusraveihin maamme pääradalle Vermoon.

Ja mikäs on minun päättyvän vuoden kohta yhdeksän… se löytyy näiden ihkujen varsakuvien jälkeen.

9. Kukka, kukkakimput, kukkaset

Oodi jokaiselle. Olette varmaan oppineet tuntemaan minut siitä tämän blogin kautta, että useammissa postauksessani vilkkuu kukkia.

En tiedä, mutta minulle kukat tuovat niin suurta iloa, että tuhlaan niihin melko surutta, mutta nautin joka ikisestä niin ikään suurella sydämellä. Kukat ovat minun tapani iloita elämästä ja jokaisesta päivästä.

Ja mitä tulee tähän bestnine2016 -postaukseen tiedän, että tästä jäi monia hyviä juttuja ja tärkeitä asioita poiskin, mutta ehkäpä ne nostavat päätään ensi vuonna niin, että niistä kirjoitetaan.

Nautitaan kukista rakkaat ystävät myös vuonna 2017!

One thought on “Bestnine2016 by LauraR

  • Vastaa Jani-75 30.12.2016 at 17:51

    Laura laitappa instagramiin kuvia turkeista ja nahkahousuista kiitos hyvää uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *