Vielä pikkuriikkisen mökkeilystä…

Näin suhteellisen tuoreena bloggarina ei vielä ehkä aivan ole kartalla siitä, että mitä kaikkea sitä tänne aion jatkossa kirjoittaa. Pitäisikö minun olla kaunosielu vai rennon rempseä,  voinko julkaista kuvia, jotka eivät ehkä täytä täydellisyyden kriteerejä, mutta ovat kuitenkin kivoja, ja voiko vaikka kirjoittaa ihanista leivonnaisista, jos sattuu käymään leipomossa (ihailemassa niitä). Voinko jonnekin heittää joskus myös oman kuvani vai pitääkö jättää pois? Tällaisia mietin aina silloin tällöin. Toisaalta vastaan itselleni, että lifestyleä taisin lupailla, eivätkös nämä vähän niinkun sceneen siis sovi.:)

Ehkä näistä kaikista saan siis kirjoittaa, ehkä yritän tehdä tästä kaikesta vain mahdollisimman oman näköiseni jutun ja sanon, että yksi asia on varma, näissä postauksissa te tulette näkemään meren, tuntemaan tuulen ja nauttimaan kesästä.

Siihen nimittäin tuli aika lailla varma vahvistus, kun huomasin kuinka paljon kiinnostusta herätti nelikymppisen mökkeilyä käsitellyt kirjoitukseni.

Postauksen oleellinen julkilausuma oli se, että tässä maassa siis podetaan mökkikriisiä, eikä mökkejä kukaan enää halua, alle nelikymppiset eivät halua mökkeillä ilman designiä ja mukavuuksia. Ja näin. Lisää löydät kun piipahdat lukemassa tämän.

Mutta se miksi nyt lähinnä tämän postauksen kirjoitan on seuraava palaute, jonka lähetti minulle täysin tuntematon henkilö. Kun kysyin, että saanko julkaista tekstin aivan anonyymisti, sain vastausmailin, että jos ajatukseni jonnekin kelpaavat, niin totta kai saat.

Kas tässä siis:

“Hei Laura !
Olipa mukava lukea blogisi. En minäkään ymmärrä miksi monet vierastavat kesämökkiä jossa ei ole ns. mukavuuksia. Olen jo lähes 77 v. mies. Rakensin tänne Soisalonsaareen talon eläkepäivilläni joka on ympärivuotisena käytössä. Päärakennuksessa on kunnallistekniikka, mutta rantasaunassa on ns. kantovesi ja puukiuas. Keväällä heti kun suinkin kelit sallivat alan lämmittää rantasaunaa ja voi mikä autuus kun tulee sen verran koivuun lehti , että voi tehdä vastan. Saunalta avautuu näköala etelään päin Pohjois-Saimaalle . Voin nautiskella jopa useita tunteja lisäämällä puita kiukaan alle tarpeen mukaan. Käydä välillä järvessä ja kuunnella linnunlaulua ja nauttia Suomen suvesta. Kaikkea hyvää sinulle , kiitokset minun mieleisestä kirjoituksesta , ajatuksemme ovat hyvin samansuuntaiset kesämökeistä.
Nautinnollisia kesäpäiviä toivottaen xxxxx.”

Kiitos palautemailista herra X Saimaalta. Toivon todella, ettet ole ajatustesi kanssa yksin ja vielä enemmän toivon, että alle nelikymppiset pystyvät saavuttamaan näitä samoja tunteita. Ja ilman, että iphone on kädessä saunaakin lämmitettäessä.

Tule siis jo kesä! Vaikka tiedän, että juuri tästä kesästä tulee kiireinen, kyllä minä teille mökkijuttuja kerron ja kuvaan kaiken kiireenkin keskellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *