Vappu, oranssi, vihreä ja musta!

ranskalainen_tulppaani

ranskalainen_tulppaani

Koska en ole varsinaisesti, tai no sanalla sanoen ollenkaan, vappuihminen, niin ajattelin, että toivotan teille kaikille hyvää huhtikuun viimeistä päivää vuosimallia 2017. Ja samalla voin sitten laitella tänne blogiin vielä yhden kerran, ja nyt lupaan tämän olevan viimeinen tänä vuonna, tulppaaneja.

Perustelen tätä sillä, että koska viime yönä Helsinkiinkin tuli jälleen maahan kevättalvinen lumi ja koska tulppaani on kevättalven kukka, niin mikä jottei:) Ja toisaalta. Olin menossa hakemaan eilisiltapäivänä Bulevardin Form&Flora sta jotain kaunista kevätkimppua, kun huomasin nämä oranssit upeudet. En sitten voinut vastustaa, vaikka varsinaisesti menin hakemaan vaaleanpunaisia pioneja.

Edellisen kerran muuten kun olin samaisessa kaupassa muutamia viikkoja sitten, sain olla osana aivan loistavaa pariminuuttista. Ostaessani omia leinikkejäni sisään tuli nuori mies ja hänen toiveitaan kysyttäessä hän vastasi; neljä niitä, jotka alkavat peellä ja eivät ole ruusuja. Ihan loistava oneliner. Lopulta hän otti viisi pionia…

vappu

vappukukka

Olen muuten ollut ihan mielettömän tyytyväinen tuohon pari kuukautta sitten ostamaani tyräkkiin. Vai voiko noin nyt sanoa, että olen ollut tyytyväinen kasviin? Miksei. Pidän erityisesti tuosta kontrastista, jonka tuo iso musta ruukku ja siinä iso pala vihreää tuo kotiini.

Kuten aina sanon kaikille muistakaa, että jokainen hyvä sisustus tarvitsee pienen palan mustaa ja valkoista. Musta terävöittää kaiken ympärillään ja valkoinen puolestaan kirkastaa värit. Ja tämä on niin totta. Ellei sinulla muuten ole mustaa, tee testi ja laita jonnekin sohvalle keittiöön tai mihin tahansa sisustamaasi tilaan vaikkapa musta ulkotakki roikkumaan, niin yllätys; mikä tehoste!

Ihan samoin toimii tuo tuo valkoinen. Jos kotisi on kovin värikylläinen, kuten esimerkiksi allekirjoittaneella, niin ei muuta kuin valkoista peliin niin värit säihkyvät.Tätäkin todistan omassa kodissani joka päivä.

Seuraava asia, johon keskityn tämän blogipostauksen jälkeen on makuuhuoneen liinavaatteiden vaihto. En yleensä toki tee tätä sunnuntaisin, mutta ajattelen tällä kertaa niin, että huominen on varsinainen juhlapyhä, joten vielä tänään saa ikään kuin tehdä arkisia juttuja.

Kaapissa odottavat nimittäin pestyt ja mankeloidut Stockmannin hulluilta päiviltä ostetut ihanat Bassetit. Jos saan niiden upean värikylläisyyden taivuteltua hienosti myös kameraan saatanpa kuvata ne myös tänne.

Mutta siis. Huhtikuu kääntyy nyt toukokuulle – kevät kohti kesää. Nautitaan väreistä ja elämästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *