Tunnin lento ja messuilemaan naapurimaahan!

Huomenna pääseen jälleen reissuun, vaikka tosin ihan vain pikku reissuun. Tukholma, lempikaupunkini, on jälleen lennon päässä. Stockholm Furniture & Light Fair vuosimallia 2017 odottaa.

Tukholma huonekalumessut

Näistä messuista on alkanut tulla jo hyvä tapa, joka huipentaa aina vuoden alun. Eikä pelkästään visuaalisen ilotulituksen takia vaan toki myös siksi, että näillä messuilla pääsee katsastamaan, missä mennään sisustamisen, muotokielen ja designin maailmassa tänä vuonna. Ja koska pohjoiseurooppalainen design on aika lailla kokonaisvaltaisesti arvostettua voi nämä messut nähtyään hyvillä mielin todeta, että on nähnyt paljon oleellista tälle vuodelle. Viime vuoden fiiliksiä löytyy blogistani paljonkin, muun muassa täältä voit kurkata, miten pyöreä teki vahvasti tuloaan vuosi sitten.

Messuhalli Älvsjössä on valitettavasti, tai miten sen nyt sitten ottaa, niin iso, että yksi päivä ei millään riitä. Ja tänä vuonna minulla ei ole aikaa kuin tähän yhteen päivään. Joten käytetään se sitten tehokkaasti. Mutta miten?

Muuto

Lennän Tukholmaan huomenna maanantaina, iltapäivästä. Koska minulla on kamera matkassa yritän mennä kentälle jo hyvissä ajoin, sillä ajattelin tallentaa kenttäfiiliksiä myös tänne. Syystä, että lentokentät ovat aina olleet suuri heikkouteni ja myös siitä syystä, että Hki-Vantaa on nykyään todella tyylikäs. Vai mitä pidätte esim wine & view -baarista?

Kun pääsen Tukholmaan, täsmäsuunnitelmani on seuraava: Ensin Arlanda Expressillä keskustaan ja nopeasti majoittumaan kaupungin hotellisuosikeistani hotel Kung Carliin. Suosikkihuoneeni on ihastuttava 311, mutta tällä kertaa varasin ihan tyystin eri huoneen eri fiiliksellä. Odotan itsekin jännittyneenä, minkälaisia otoksia kameraan tarttuu.

Ja sitten. No, tietenkin Strandvägen 5 ja Svensk Tenn. Ja nyt se tapahtuu. Ostan Vas Dagg in. Olen ihaillut tätä vaasia vuosikaudet ja syksyllä vaasia oltiin jo suunnilleen pakkaamassa, mutta sitten yllätti epäröinti väristä. Ruskea on kaunis, mutta liian tumma, sinistä ei, vaaleanpunainen olisi minun juttuni, mutta voiko siihen laittaa vaikka keltaisia tulppaaneita, joten ehkäpä lopputulos on kirkas. Onko jollakulla tämä vaasi jonkin värisenä, kokemuksia onnistuneesta väristä?

Tämän jälkeen suuntana on Artillerigatan, Stiltje ja nopea vilkaisu ihaniin laattoihin sun muuhun silmiä hivelevään. Ja tässä kohdin huomaankin, että kello on vierinyt niin, että kiire joka paikkaan katoaa. Minne syömään??? En ole tehnyt nyt, yksin kun olen reissussa, mitään pöytävarausta, mutta ellen muuta keksi niin Sturegalleria ei petä, aina on aikaa kaupungin parhaille lihapullille.

Ja iik. Missä välissä kuvaan sen hotellin, tuolloinhan on jo pimeää? Ja aamulla pitää rientää tuulen lailla eteenpäin, jotta ehtii tiistaina juosta messuilla kaikkeen mahdolliseen. Kyllä jälleen kiirettä pitää, mutta Tukholmassa kiirekin on erilaista. Ja sitten onkin jo kiire Suomeen ja postaamaan messukuvia tänne.

Aina on kiire, mutta seuraavien päivien kiire saa minut voimaan mainiosti:)

Muuto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *