Sunnuntai. Kivaa tulla kotiin, kivaa oli töissäkin!

sunnuntai

Sunnuntai on päivistä ehkä haastavin, vai mitä olette mieltä? Kun siis kaikki tietävät, että perjantai on viikonpäivistä ehdottomasti se kivoin:). Sunnuntaina jotenkin tunnelma ikään kuin lamaantuu, kun tietää, että viikonloppu on jälleen ohi ja edessä on viisi kokonaista päivää ennen seuraavaa viikonloppua.

Ja sitten ihan aikuisten oikeasti, mitä väliä? Elämän mittaiseen tarinaan kun mahtuu joka tapauksessa erilaisia tunteita ja fiiliksiä, ja tänään esimerkiksi minulla on ollut aivan superkiva sunnuntai. Tai, no oikeastaan koko viikonloppu.

Enemmän kuin perinteisissä merkeissä se sujui messukeskuksessa, jossa olin Näe2018 -tapahtuman juontajana. Enkä aivan ensimmäistä kertaa, vaan tämä oli minulle jo viides kerta. Ja ajatelkaas, nyt minulla on sen lisäksi, että kaksi kuvissa näkyvää upeaa kukkakimppua, niin myös Näe ry:n hopeinen ansiomerkki.

sunnuntai

sunnuntai

En olekaan koskaan saanut elämässäni mitään ansiomerkkejä, joten sen nyt sitten visusti säilön korujeni joukkoon ja kukaties, jos vielä joskus olen tilaisuudessa juontajana, niin laitan rintaan. Tänään unohdin…myönnän suoraan… “Ansioista” en tiedä sanoa, mutta sen tiedän, että tämän viiden vuoden jälkeen olen merkittävästi ammattimaisemmin näköterveydestä puhuva toimittaja/juontaja kuin mitä olin alussa. Hyvä niin ja annan pienet taputukset kerrankin itse itselleni.

Ja sitten nuo kukat. En voisi olla iloisempi kuin saadessani kiitoskukkia viikonlopun työskentelystä. Varmastikaan kaikille kukka ei pelkästään asiana tuo niin paljon iloa kuin se minulle tuo, mutta minullepa tuo sitten sitäkin enemmän. Kukka on kiitoksista kaunein, ehdottomasti. Huolestuneena seuraan sitä, miten tuo neilikka alkaa sekin näyttää aina niin hyvälle…

sunnuntai

Muutenkin kotiin oli mukava tulla. Jostain mystisesti hankkima, ehkä tuohon tapahtuman henkeen sopivasti, silmätulehdus alkaa sekin selkeästi helpottaa. Kaisa Mäkäräinen voitti hetki sitten kauden ensimmäisen osakilpailunsa ampumahiihdossa ja se tietää pelkkää hyvää muutaman viikon kuluttua ovella olevia olympialaisia ajatellen.

sunnuntai

Tilasin juuri kotiin itselleni thaimaalaista ruokaa ja nyt voi alkaa miettiä ensi viikon työkuvioita. Pitää suunnitella tulevien RSA-messujen ohjelmia, jättää kiireen vilkkaa yksi työtarjous tuonne hieman muualle Suomeen ja sitten pitää vielä vähän tuunata uusia promokuvia.

Toki aion kyllä sitten myös jossain vaiheessa ihan vain lössähtää tuohon sohvalle ja katsella jonkun illan elokuvista. On ihan mahtavaa viettää nimittäin sunnuntaina, jolloin taakse jää loistava työviikko ja edessä alkavallakin viikolla monenmoista mukavaa. Luulen, että blogiinkin on tiedossa paljon kaikenlaista kivaa.

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille.

Laura

sunnuntai

sunnuntai

2 thoughts on “Sunnuntai. Kivaa tulla kotiin, kivaa oli töissäkin!

  • Vastaa Anne Jalonen 14.1.2018 at 18:12

    Onnittelut Laura! Sekä mukavaa loppuiltaa ja tulevaa viikkoa!

    • Vastaa LauraR 14.1.2018 at 18:16

      Kiitos kaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *