Smart phones – stupid people!

Löysin tänään tällaisen kortin. Tuntuuko sinusta koskaan, että tuo lause pitää täysin paikkansa? Nosta peukkua, jos vastaat kyllä.

Ainakin juuri näillä hetkillä, tänä viikonloppuna, toivottavasti teillä kaikilla on aikaa hetkeksi unohtaa puhelin, tietokone ja ipad ja keskittyä siihen mikä oikeasti on tärkeää. Ota kynä käteesi ja kirjoita kortti, ystävälle! Siteeratakseni tähän Postin mainiota ystävänpäivänkorttia:

“Olitko jo unohtanut minut? Se on ymmärrettävää, sillä sähköinen

kohina ympärillämme on yltynyt korvia huumaavaksi. Niin moni

huutaa, mutta harva saa asiansa sanotuksi.

Sanoja tärkeämpiä ovat kuitenkin teot!”

Olen intohimoinen korttien kirjoittaja, yhtä intohimoinen postin saaja. Toivon, että alkuviikolla lähettämistäni korteista ilahtuvat myös ystäväni. Heitä ei ole roppakaupalla, mutta heistä kaikki ovat sitäkin rakkaampia. Olen jo suunnitellut kortit saajilleen, tekstit vielä puuttuvat, sillä niihin keskityn huomenna. Nyt on viikon parhaan hetken eli rauhaisan lauantai-illan aika. 🙂

2 thoughts on “Smart phones – stupid people!

  • Vastaa Jonna 6.2.2016 at 18:55

    Tuntuu todellakin olevan totta, ja ihan liian usein! Viittaan nimenomaan itseeni… :))) Valitettavasti vielä kaikki älypuhelimella vietetty aika on pois myös vanhalta rakkaalta harrastukselta eli lukemiselta. Onko teille muille käynyt samalla tavalla?

  • Vastaa LauraR 6.2.2016 at 20:21

    No ainakin tämän blogin pitäjälle on käynyt juuri noin. Ja se on aivan äärimmäisen surullista, koska kirjan kanssa vietettyä aikaa ei todella pidä väheksyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *