Rosaviola ja ehkä vaaleanpunaisin postaus koskaan

rosaviola

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kun näin Rosaviolan oslolaisen tuoksuliikkeen hyllyllä, niin tiesin, että riippumatta hinnasta, riippumatta tuoksusta, riippumatta oikeastaan yhtään mistään – minun on saatava tämä kotiini. Nyt on mennyt jo viikkoja, kunnes äsken oivalsin, että minulla on kotonani kenties sesongin viimeiset tulppaanit, jotka taas puolestaan ovat Rosaviolan kanssa aika sööttejä, eli tuoksupakkaus auki. Ja tottahan minun muutama söpöläisyyskuva tänne blogiinkin napsia.

rosaviola

rosaviola

rosaviola

Joku varmasti miettii, että minkälainen on tässä sitten varsinainen tuoksu. No… En ole vielä edes laittanut kynttilää palamaan ja voin kertoa, että kodissani on lähes uuvuttavan ruusuinen tuoksu tällä hetkellä. Tekisi mieli jopa sanoa, että tuoksuu vähän liiankin kanssa. Mutta mitään en myönnä.:)

Olenkin muuten viikonloppuna menossa jälleen Lahteen, joten ajattelin piipahtaa myös Petit St Louisissa vilkaisemassa, että onko heillä pariisilaisen Diptyquen mallisto vaikkapa laajentunut. Ei sillä, että tätä ihanuutta enää välttämättä mistään saakaan, limited editionista kun kyse on, mutta käyn tuoksuttelemassa kaikki muut tuoksut. Edellisen kerranhan tein tätä “mukavaa työtä” Oslossa, maaliskuun puolivälissä. Kurkkaa ihmeessä postaus äskeisestä linkistä.

Ja voiko kynttilöitä sitten polttaa muulloinkin kuin talvella ja syksyllä? No, mitä te muut olette mieltä? Minä kyllä tykkään, että mikä jottei. Kyllä aion Rosaviolankin tänään sytyttää.

Tulppaanien kanssa taitaa olla hetki nyt sellainen, että sesongin viimeisiä viedään. Tulppaaneihini liittyy myös yksi kiva tarina viime viikolta.

rosaviola

rosaviolaViime torstaina nimittäin vietimme Korean olympiareissun karonkkaa ja tietenkin monia kiinnosti uusi työni ja ihan parasta ja hellyyttävää oli erään ihmisen kommentti, joka liittyi blogiini.

“Mutta vaikka olisit kuinka kiireinen, niin sitä blogia et kyllä lopeta. Minä ainakin luen sen aina ja kääntelen samaan asentoon maljakoita ja kukkia kuin sinäkin olet kääntänyt. Sitä paitsi kirjoitat juuri silleen kuin sinä olet.”

Että sanokaas, voiko tuota ihanampaa kommenttia tai palautetta saada? Joten Noora jos ja kun tämänkin postauksen luet, niin nyt sitten ei muuta kuin muutama irtokukka maljakosta lappeelleen alustalle ja nauttimaan.

Ihan parasta tiistai-iltaa.

Laura

rosaviola

rosaviola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *