Perjantai – heittämällä viikon paras päivä!

perjantai

perjantai

Perjantai on ehdottomasti viikon paras päivä. Viikonlopun odotusta, viikonloppukukkia, viikonlopputöitä. Mitä sitten kelläkin? Tänä viikonloppuna itselläni vähän noita kaikkia. Lähden nimittäin työreissulle (lumiseen) Joensuuhun, mutta siitäkään huolimatta en malttanut olla hankkimatta juuri siivottuun kotiini muutamaa ranskalaista tulppaania.

Ranskalainen tulppaani on kyllä ehdottomasti kodin kruunu. En malta olla mainitsematta, että maksoin tuosta nipusta “vain” 14 euroa. Normisti nuo myydään kappaleittain ja hinta on per kappale helposti viisikin euroa. No, ehkä nuo olivat inasen lyhyempiä, mutta muutaman päivän kuluttua täydellisiä ja hieman pidempiä jo.

Ja ollakseni ihan rehellinen ostin myös kaksi tavallista tulppaaninippua odottamaan jääkaappiin, kun olivat niin kauniin värisiä…Laitan niihin sitten imupinnan sunnuntaina kun tulen kotiin. Ja kyllä, uudet hyvälaatuiset tulppaanit säilyvät jääkaapissa helposti pari päivää. Hyvä sisustusvinkki kaikille!

Siivoajan eilinen käynti vaikuttaa tietenkin ihan suunnattomasti tunnelmaani täällä kotona. Sitä tunnetta kun eilen illalla tulin töistä, ilma tuoksui niin raikkaalle ja kotona näytti niin kauniille – pinnat kiilsivät. Olen edelleen sitä mieltä, että yksikään siivoajan palkkaamiseen mennyt euro ei ole mennyt hukkaan, vaan otan ne pikemminkin satsauksena sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiini. Kirjoittelin tästä samasta aiheesta joskus aiemminkin, lisää siivousfiiliksiä täällä.

perjantai

Olen ehdottomasti samaa mieltä myös jokaisesta kukasta, jonka olen kotiini hankkinut. Kukkiin on mennyt valtavasti rahaa, mutta edustan ehdottomasti sitä näkökantaa, että kodissa pitää aina olla eläviä kukkia. No, eihän minullakaan toki aina ole, mutta pyrin siihen. Kukilla on niin helppo ja viehättävä sisustaa. Elävästä kukasta tulee myös hyvä mieli, mikä ei ole ollenkaan pieni asia.

Lähitulevaisuudessa minulla tarkoitus onkin muuten napsia tämän blogin likemmäs pari ja puolivuotisesta historiasta postaukseen kaikki kukkakuvat. Niitä nimittäin riittää:).

perjantai

perjantai

perjantai

Ulkona siis sataa ja mietin, että saanko otettua kotikuvia tänään laisin. Mutta ajattelin, että itse asiassa joskus tällaiset sävyttämättömät tummatkin kuvat kuvaavat hyvin tunnelmaa. Ulkona on harmaata, ikkunat ovat sadepisaroita täynnä ja ilma sisälläkin on tavallaan harmaa. Mitäpä sitä peittämään. Harmaakin perjantai on ihan hyvä perjantai, vai mitä olette mieltä?

Teen kovasti tässä lähtöä uimahalliin, mutta jäin toviksi kotiin, koska taloyhtiössäni on tänään ja eilen ollut tekninen tarkastus. Ihan huipputärkeä ja hyvä juttu siis. Aamutuimaan tekninen isännöitsijä ja sähkömies tulivat ovesta sisään ja he kuvasivat ja testailivat kaikki vesilaitteet, sähkörasiat sun muut. Taisivatpa katsoa, että löytyykö kodistani myös toimiva palovaroitin.

Tuli jotenkin hyvä fiilis siitä, että meidän kodeistamme välitetään. Onhan koti kuitenkin kaikille se ihan tärkein asia ja tietoisuus siitä, että taloyhtiö huolehtii ei pelkästään minun asuntoni vesijohtoliitoksista ja sähköturvallisuudesta vaan koko talon asioista, se kuullostaa vaan aika kivalle.

Ja muuten mikä sitten tuoksuu aika kivalle. Tuo pöydälläni näkyvä Diptyquen tuoksukynttilä. Jos joku on noita hankkimassa vaikka niin, että tilaa netistä, niin annan ison suosituksen tuoksulle, jonka nimi on NoisetierEn osaa sanoa, että mille se tuoksuu, mutta lupaan että perjantaiselle ja viikonloppuiselle.

Laura

perjantai

perjantai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *