Pääsiäismaanantain kattauksesta tuli hyvä mieli!

kattausJa otsikkoa jatkaakseni ajattelin sitten myös, että vaikkei enää varsinaisesti kattausvinkkejä pääsiäiseksi ehdikään antaa, niin mikäpä jottei aina olisi tilaa parille iloiselle kuvalle. Tämä yksinkertainen kattaus nimittäin toi ainakin meille hyvän mielen näin toisena pääsiäispäivänä.

Pakko myös myöntää, että kattauksesta tuli kyllä aivan vahingossa juuri tuollainen. Kaiken alku ja juuri oli se, etten löytänyt mistään kuudetta turkoosia Teema-kulhoa. Ajattelin nimittäin, että turkoosi olisi ollut kiva Paratiisi-lautasten kanssa, mutta koska sitä ei löytynyt, piti siirtyä tuohon raikkaaseen punaiseen. Ja samassa yhteydessä sitten siirtyivät myös tulppaanit tuvasta saliin ja kokonaisuudesta alkoikin aivan vahingossa tulla puna-keltainen.

 

kattaus

kattaus

kattaus

kattaus

Ainoan tämän vuoden rairuohon äitini on istuttanut kirkkaaseen Aalto-vaasiin ja sehän on taas mainio parivaljakko tuon korkean valkoisen Aalto-vaasin kanssa. Jossa muuten kolmekymmentä tulppaania. Se alkaa olla aika lailla maksimimäärä tuohon maljakkoon, mutta toisaalta monta kertaa on todettu, että tuo maljakko myös kaipaa selkeästi ison määrän kukkia, jotta se näyttää kauniille.

Ja tuo ikivanha, ikihyvä Teema. Oikeasti on vieläkään vaikea miettiä, että mikä pikkuinen kulho olisi parempi kuin tuo Teema on. Malliltaan kaunis, toimiva kuin mikä ja sitten juuri tuo helppo yhdisteltävyys. Itselläni on noita kulhoja keltaisena, punaisena, turkoosina ja tummansinisenä. Mahtaisikohan niitä löytyä myös vaaleanpunaisena…

kattaus

Paratiisi-sarjastahan kirjoittelin taannoin tännen blogiinkin, että se purppurainen on vähän alkanut tehdä vaikutusta. Ja nyt kun katselen kattauksessa tuota kelta-sinistäkin, niin aika kivallehan tuokin kyllä näyttää. Ja aivan erinomaisen kivalle näin pääsiäisenä. Kiva kattaus, vaikka ihan itse teinkin:).

Nyt ei muuta kuin alkukeitolle ja ruokailemaan. Alkuruokana on kanttarellikeittoa, pääruokana hirveä ja jälkiruokana puolukka-karpalokakkua. Nam.

Ihanaa ja vissiinkin melko lumista pääsiäispäivää.

Laura

kattaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *