Olohuone pikku hiljaa kohti pääsiäistä!

pentik_krookus

Pääsiäinen on minulle yksi kristillisen vuoden kohokohdista. Oli vuosia, jolloin halusin mennä kiirastorstaina kirkkoon ja vaikka en ole tästä perinteestä enää kiinni pitänytkään, pääsiäinen on minulle tärkeä rauhoittumisen hetki. Hetki, jolloin kevät vaihtuu loppukevääksi ja vähitellen kesäksi.

Tunnustuksen voin kuitenkin tehdä. En ole koskaan aiemmin ostanut mitään erillisiä kankaita, tyynyjä tai oikeastaan koristeitakaan pääsiäiseksi. Minulle on aina riittänyt siisti koti ja kimppu keltaisia tulppaaneita. Mutta ei minulla ole vuosikausiin ollut täysin uudistunutta olohuonettakaan, jonka tummanvihreälle sohvalle tuntuu nyt sopivan ihan kaikki. Kalliiksi siis tulee…

Mutta en voinut vastustaa, kun näin viime viikolla Pentikillä tämän vuoden pääsiäismalliston Krookus -tuotteet. Olin myyty. Krookus -kuosissa löytyi kaupasta vaikka mitä, mutta minun tarpeeseeni kaksi tyynynpäällistä ja servetit passasivat nyt mainiosti.

Minä ihastuin tämän Krookus -kuosin hieman utuiseen tunnelmaan, mutta ihan vinkkinä, jos sinä olet pääsiäiskangasihminen, niin samaisesta putiikista löytyi myös aivan mielettömän raikas, kaunis ja sanoisinko iloisen kirkas narsissi-kuosi.

pentik_krookus

Pentik

caroline_abram

pääsiäinen

Tarkkasilmäisimmät huomaavat varmasti, että myös tuo iso lautanen on uusi. Anu Pentikin kädenjälki siinäkin. Olen itse asiassa pitänyt Pentikin isoista lautasista kovastikin vuosien varrella, mutta kuten niin moni näyttävä sisustusesine, tämäkin tarvitsee tilaa ja avaruutta ympärilleen.

No, nyt minulla on sitäkin, joten vaaleanpunainen Samba -sarjan alehyllystä löytynyt tuote tuli kotiini. Ei toki pelkästään pääsiäisen ajaksi, mutta tuossa kokonaisuudessa se on nyt hyvin kaunis. Tuon prikulleen saman sävyisen kukkaruukun löysin kaapistani, eri mallisia, eri kokoisia ja eri värisiä purkkeja kun kaapeissani riittää. Mutta tuo tällä kertaa tuohon ihan napakymppi.

Narsissi sinällään ei ole mikään lempikukkaseni, mutta tuollaisena kerrottuna pienenä perunanarsissina se menee mainiosti. Löysin muuten Meillakotona.fi -sivuilta vuoden vanhat pääsiäisikukkavinkit, kurkkaa ihmeessä. Siellä on aika kivoja juttuja ja kuvat saivat minut pohtimaan, miksei minulla ole kotonani, ainakaan vielä, yhtään helmililjaa. Sen hento kauneus viehättää silmääni.

Ja mitä vielä tulee tuohon perunanarsissiin niin sen tuoksu on huumaava. Söpökin se on kuin mikä:) Mukavaa pääsiäisen odotusta, tämä viikko kuten seuraavakin ovat ihanan lyhyitä.

pentik_samba

perunanarsissi

krookus_kuosi_pentik_paasiainen

One thought on “Olohuone pikku hiljaa kohti pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *