Kiva jälleen kirjoittaa, uusi blogi tuokoon paljon iloa!

blogiOn tätä päivää odotettukin. Uusi blogi. Saan jälleen alkaa kirjoittaa. Ja tässä se nyt sitten on, kaikkien ihasteltavana – toivottavasti ei kenekään vihasteltavana.

Kuten tuolla aiemmin, kevään viimeisessä kirjoituksessa suunnittelin, niin tästä tulee erilainen juttu siinä mielessä kuin aiemmastani, että saan kirjoittaa tänne myös “pelkkiä” ajatuksistani. Siis muistakin jutuista kuin sisustamisesta, lifestylestä ja matkustamisesta.

Tietenkin ne ovat aina minulle hyvin tärkeitä asioita, mutta joskus on ihan kiva kirjoittaa vain fiiliksistä onnistuneen työpäivän jälkeen, kokemuksia kivasta ruokakaupasta, lukemastani kirjasta tai vaikkapa ajatuksia veljentyttärestäni ja hänen suunnattoman suuresta merkityksestään minulle.

Ja näin nyt siis tässä blogissa,  joka löytyy nyt (suureksi ilokseni)  ihan omilta nettisivuiltani, niin tässä on kolme eri juttua. “Kotona, Matkalla ja Ajatuksiani”. Siinähän ne tärkeimmät juttunikin ovat.

Toisaalta kesätauko kirjoittamisesta tuli erittäin hyvään paikkaan, sillä aloitinhan uudessa työssä Suomen Keskustan viestintäpäällikkönä huhtikuussa ja toki se on vienyt paljon keskittymistä ja aikaani. Nyt tuntuu jo sille, että voin jälleen alkaa ottaa elämään takaisin näitä itselleni tärkeitä muita palasia, kuten kirjoittamisen.

Mutta ei tämä nyt aivan ruusuilla tanssia ole ollut… Pakko nimittäin todeta, että eipä sitä uuden blogin ulkomuotoa ihan niin vain löydettykään enkä totisesti ollut kovin tietoinen blogipohjatarjonnoista tai no mistään muustakaan. Kiitos CoffeeTableDiaryn Giseldalle, jolta kysäisin ensi hätään perusjuttuja ja muun muassa sitä, että pitääkö käyttää ulkopuolista osaajaa vai osaanko itse…. No, onneksi ymmärsin hyvin nopeasti, että en todellakaan selviä tästä kaikesta itse ja muutaman välikäden kautta löysin maailman parhaan (ja kärsivällisimmän) henkilön, joka on tuunannut kanssani tämän kaiken.

Ensimmäinen blogipohja ei tietenkään sopinut yhtään suunnitelmiini ja toiveisiini, toinen tehtiin ihan vain peruksena ja vasta kolmas toi halutun lopputuloksen. Mystistä puuhaa ja täytyy sanoa, että on kyllä iso ilo maailmassa, että sieltä löytyy ihmisiä, joilla on itseäni hieman suurempi intohimo koodaamiseen ja näiden tuunailuun:).

On hienoa, jos myös sinä löydät tiesi tänne blogini sivuille takaisin. Olisi yhtälailla todella kivaa, jos kertoisit mielipiteesi uusista sivuistani ja kehittämisideoitakin saa toki antaa. Nykyaikaiseen tapaan blogi näyttää minusta vielä tätä perinteistä tiekokonenäkymää hienommalle mobiilissa, mutta niinpä kai sen nykyään pitääkin olla.

Eli, jatketaan siis yhdessä matkaa, joka alkoi jo reilut kaksi ja puoli vuotta sitten. Olkoon tämä kuitenkin myös uusi alku.

Aurinkoisin terkuin,

Laura R

blogi

2 thoughts on “Kiva jälleen kirjoittaa, uusi blogi tuokoon paljon iloa!

  • Vastaa Anne 21.8.2018 at 21:14

    Hyviä kirjoituksia odotellessa! Eli jään kanavalle👍

    • Vastaa Laura 22.8.2018 at 07:58

      Kiva kiva, toivottavasti myös luettavuus sivustoilla oli ok. Täällä siis palaillaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *