Hei sanoo tyylikäs Hay kylpyhuoneestani

hay

Voiko puiseen käteen ihastua? Ehkä siihen sitten vain voi, tai ainakin minun kylpyhuoneessani Hayn käsi on ihastuttanut minua päivittäin joulun jälkeen. Kiitos jälleen joulupukille.

Käsi oli hyvin tervetullut siksikin, että samoin tein sain tehtyä päätöksiä kylpyhuoneeni tavaramäärän karsimisesta. Niin kuin taannoin teille kirjoitin tuon Twillyn ihastuttavan laatikonkin säilyttämisestä, niin se sai nyt väistyä kartongin keräykseen. Jotenkin ja etenkin näin joulun jälkeen tuntuu sille, että kaipaakin ympärilleen selkeyttä.

Toki uskon, etten ole aivan ainoa nainen, joka kärsii tästä positiivisesta kylpyhuoneen tavaraongelmasta. Kun kaikki purnukat nyt vain ovat niin kauniita, että niille pitäisi suoda näkyvä paikka ja kun tuntuu sille, että meikkipussikin vain kasvaa, vaikka kuinka päättää, että enää ei yhtään mitään lisää minulle koskaan…

No, purkaessani kuitenkin ne twillytrasiat pois, niin yhden asian säilytin tässä uudessa kokonaisuudessa. Tuon pienen nauhan söpöläisen, joka muuten oli jo mennä roskikseen, mutta onneksi keksin silkkinauhalle kivan säilytyspaikan.

hay

hay

Eihän se tässä värikirjossa enää mitään ainakaan huononna, koko kylpyhuone kun on joka tapauksessa yhtä värien ilotulitusta. Napsin myös muita kuvia kylppäristäni lähinnä ideakuviksi muille elämäänsä värittäville, mutta niihin palaan myöhemmissä postauksissani.

Nyt keskityn siihen, että annanko tuon puukäden olla ihan vain noin yhdellä sormuksella vai teenkö siitä sormustelineen, johon aina iltaisin tiputan päivällä käsissä olleet sormukset. Se on nyt vielä mietinnässä, mutta mihinkäs tässä kiire on. Veikkaan kuitenkin, että se jää tyylipuhtaaksi ja yhdelle sormukselle.

hay

 

Tykkään kädestä kyllä kovin. Se on malliltaan erityisen kaunis palanen tanskalaista designiä, mutta samalla se on myös palanen puuta ja tyylikkyyttä. Hayn omilla kotisivuilla käsi on asetettu aivan erilaisesti kirjahyllyyn ja koska näitä käsiä siis on saatavilla kolmea eri kokoa, antaa sekin sisustajalle erilaisia mahdollisuuksia.

Minun puinen käteni päätyi nyt kuitenkin ensi alkuun kylpyhuoneeseen, johon kaivattiinkin ripausta tanskalaisuutta. Nyt kun oikein tarkemmin ajattelen. Ja sanovat, että sen materiaali samak-puu on kestävää, niin kestänee siis pienet roiskeetkin.

Hyvää loppiaista kaikille? Onko kansalla vielä kuusi ja joulu kotona? Minun mielipiteeni joulunajan päättymisestä voit lukea täältä.

Laura

hay

 

hay

hay

4 thoughts on “Hei sanoo tyylikäs Hay kylpyhuoneestani

 • Vastaa Anne Jalonen 5.1.2018 at 16:27

  Hyvää Loppiaista Sinulle Laura!

  • Vastaa LauraR 5.1.2018 at 16:29

   Samoin Raumalle!⭐️

 • Vastaa Sini 6.1.2018 at 09:38

  Hei, hieno ” puukäsi”. Tyylikäs, tuo hymyn huulille. Kiva idea kylppäriin voisi toimia eteisessäkin. Hyvää loppiaista

  • Vastaa LauraR 6.1.2018 at 19:42

   Kiitos samoin sinulle! Kurkkaa kuinka upeita nuo on Hayn omilla nettisivuilla!!! Toki Tanskassa kaikki onkin toisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *