Gant Home tutuin ja uusin silmin

Tämä aamu olikin mukava. Ensialkuun puoli yhdeksältä tunti ja vartti kehonhuoltoa salilla ja pitkästä aikaa sen verran vapaata, että ehdin kaupungille ja myös tutun, alunperin amerikkalaisen  Gant Homen lehdistöaamiaiselle.

Koska olin iloisesti yllättänyt paristakin asiasta, niin ajattelin, että laitanpa pari kuvaa myös teille tähän näytille. Ja iloinen yllätys numero 1. Ensi syksynä ja talvena Gant Homen mallistoissa on tarjolla tuttujen ja turvallisten mallien lisäksi mielestäni hyvin epätyypillisiä Gantin värejä ja ehkä vähän kuosejakin. Innoituksensa mallisto on saanut luonnosta ja kyllä, kun sillä silmällä katselee, luonnon herkkyys on vahvasti läsnä.

Viininpunaista, vihreää ja harmaata, mikä jottei? Pystyn hyvin kuvittelemaan itseni näiden kuosien väliin silloin, kun kesä vaihtuu syksyksi ja syys talveksi. Mutta mitäpä olette te muut mieltä?

Mielenkiintoisen poiminnan tein myös hypistellessäni tulevan talvikauden mallistoja, joukosta löytyi myös jonkin verran huopaa. Ainakaan minulle itselleni ei niin kovin tuttu materiaali Gant Homen tuotteissa.

No, mikäs se sitten on iloinen yllätys numero 2? Sehän on tietenkin se, että nyt kun tulee kesä, väriä ja aurinkoa piisaa kuoseissa enempi kuin tarpeeksi. Pystyn aivan sujuvasti kuvittelemaan itseni rannalle keskelle sinisen, punaisen, oranssin ja vihreän.

Voi kesä, kunpa olisit jo täällä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *