Xmas ja Snow saapuivat luokseni!

Ainutlaatuista joulukuun alkua itse kullekin. Ja varmasti heti mietitte, että meneeköhän “joulustelijalla” nyt överiksi, mutta menköön joulun kunniaksi sitten. Tyynyt nimittäin. Xmas ja Snow saapuivat luokseni eilisiltana…

On hassua, että minä, joka olen vuosikaudet peräänkuuluttanut kaikkialla, että sisustustyynyillä saa helpoimmalla mahdollisella tavalla sisustuksensa uudistettua, olen ollut aika laiska tässä asiassa. En niin kovin usein ole tuota ol0huonettani tuunannut. Mutta joulu, se taas saa minut tekemään ihan ihmeitä.

Myönnän, että mietin tuota kokonaisuutta laitellessani, että meneeköhän tämä nyt jotenkin yli tai ohi, mutta nyt kun katson kuvia, niin olen itse asiassa aika tyytyväinen. Nyt sohvalla on palasia vanhaa ja palasia uutta. Vasemmassa reunassa olevat pitkulaiset ommeltyynyt ovat olleet minulla jo vuosikausia, vihreän tyynyn hankin sisustusliike S.A.L.I sta olisikohan ollut runsas vuosi sitten ja kaksi tekstityynyä ovat Casa Stockmannin mallistosta viime vuodelta.

Ja uusimmat, nehän ovat sitten Lexington Holiday -collectionista. En vain voi sille mitään, että naapurimaamme kyseinen merkki puhuttelee minua niin vaatteiden kuin kodin tekstiilienkin maailmassa. Ja etenkin talviaikana Lexingtonin vapaa-ajan mallistot ovat aivan ihastuttavia. Eilen minut valtasi suorastaan huumaava tunne, että olisin hankkinut erilaisia tyynyjä, vuodevaatteita, torkkupeittoja jne vaikka ja monia, mutta säilytin sentään joltiseenkin järjen äänen matkassa. Ostin siis nämä kaksi, Xmasin ja Snown. Ja tykkään niistä kyllä ihan kamalasti.

Tykkään kyllä itse ja se, että olen värien etenkin punaisten ystävä, sehän vain tässä jouluisessa tunnelmassa on kuin pala minua. Ja olen tyytyväinen, että tänä vuonna olen antanut itselleni mahdollisuuden nauttia entistä enempi juuri tästä joulua edeltävästä ajasta. Joskus ennen nimittäin olin jotenkin ajatuksiltani sellainen, että koristeita laitetaan vasta juuri jouluaaton alla.

Pois tällainen ajattelu. Joulun odottaminenhan on sitä aivan parasta aikaa. Huomenna jatkan koristelua:)

One thought on “Xmas ja Snow saapuivat luokseni!

  • Vastaa Kimallus kruunaa joulun! - Meillä Kotona -blogit 17.12.2016 at 13:16

    […] asiassa minun piti ostaa tuo kimalteleva pikkutyyny jo silloin pari viikkoa sitten, kun kirjoitin tänne xmasista ja snowsta, mutta jotenkin siinä vaiheessa pihiys hiipi mieleeni. Toisaalta olisin voinut helposti hankkia […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *