Sohvaa, mekkoa, pyöriä ja kukkia:)

adea

Tämä aamu alkoi heräämisellä puoli seitsemän. Sen jälkeen venkoilua sängyssä, mutta kuitenkin päätin toteuttaa päivän suunnitelmani ensin aamiaisesta Lilla Robertsissa siitä sitten kohti yhtä kevään hittiä, eli kukkamekkoa etsimään. No, rehellisesti todettuna löysin sen jo eilen, mutta en sitten mistään kokoa L.

Mutta yksi päivä kaiken jälleen muuttaa voi. Ensin löysin kyseisen The Lab -merkkisen mekon oikeassa koossa, yhtenä kappaleena, netistä ja sitten muistin, että onhan Helsingin Keskuskadulla Sandin liike. Ja siellähän se minua odotti. Olen valmis kukkamekkoilemaan. Ihana. Ihana se on. Ja sanottakoon nyt samaan hengenvetoon, että koska en ole käynyt vaateostoksilla likemmäs koko talveen, niin ostin myös pitkän neuleen ja takin. Toinen on räväkästi musta ja toinen on  tyrmäävä beige… Sopivat jutut, siis muuten värein kyllästetylle ihmiselle.

Siitä pääseekin mainiolla aasinsillalla siihen, että näen hyväksi miksaukseksi sen, että vaikkei jokainen oma vaatekappaleeni riemunkirjava olekaan, niin kun päälläni on vaikkapa mustavalkoista tuntuu, että kotini värit vaan vahvistuvat. Eli suon itselleni mieluusti sen, että esimerkiksi huomenna aion laittaa Finlandia-Ajoon ihan mustavalkoiset vaatteet päälle. Ja samalla hetkellä jaksan sitten toisinpäin yhä edelleen ihastella tuota vihreää sohvaani.

kulosaarenkukka

Kirjoitin teille parin postauksen verran tuosta sohvastani jo kuukausi sitten, joten Adean Mr Jonesin lisäihailut löytyvät täältä🙂 Mutta toisin kuin tuolloin nappasin pari kuvaa ikään kuin sohvalta toiseen suuntaan. Kohti Designers Guildin tapettiseinää, jota vasten vihreä sohva minusta erityisen hienosti koristuu. Vai mitä olette mieltä?

mrjones

kesakimppu

Jos joku ihmettelee, että onko kukkakimppumakuni muuttunut tässä aivan viime hetkillä, niin tietyllä tavalla kyllä. Olen aika vahvasti nimittäin matalan Aalto -vaasiin tuunatun kimpun ystävä, mutta jotenkin tällä hetkellä kevään kukkakimpputrendi kiinnostaa minuakin. Mitä enempi kukkasia ja mitä enempi pihamaan näköistä, sitä paremmin kimppu tuo kesän kotiisi. Ehdottomasti totta.

Omaa kimppuani tuunasin vielä iltatuimaan parilla lisäpionilla ja nyt kimppu alkaa hipoa aivan täydellisyyttä. Kuin kukkaniittyä katselisi.

Ja arvatkaas mihin lähden seuraavaksi. Ensin kiiruhdan zumbaan ja sen jälkeen pyöräkaupoille. Minulle tulee vaaleansininen Crescent, jolla aion polkea työmatkat juhannukseen saakka. Ja mitä sitten sen jälkeen tapahtuu, se olkoon vielä tällä hetkellä ihan vain arvoitus:)…

neilikka

2 thoughts on “Sohvaa, mekkoa, pyöriä ja kukkia:)

  • Vastaa Kirsi 6.5.2017 at 14:57

    Kaunis tapetti,sopii kyllä Mr Jonesin kanssa hyvin! Odotan lisää kuvia sohvasta, kaunis malli ja vihreä sametti,me like!

    • Vastaa laura 28.11.2017 at 13:53

      Hui, on mennyt täysin ohi jo toukokuussa laittamasi kommentti. Mutta toivottavasti olet seurannut blogiani myöhemminkin, tämä sohvakaunotar nimittäin on aika useissa postauksissa ja toimii edelleen aivan täydellisesti. Jos sohvaa voi rakastaa niin ehkä sitten olen tähän hieman jopa rakastunut:) Kuten toki on tainnut tulla aiemminkin selväksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *