Kauniiden paperikassien dilemma

paperikassi

 paperikassi

Näissä kuvissa seikkailee sen lisäksi, että kaunis paperikassi niin myös uusi tuoksuni Hermesin Twilly. Se, olisiko tuoksu kenenkään muun mieleen kuin minun, on tietenkin makuasia, mutta luulenpa, että moni muukin käy painia kauniiden paperikassien kanssa.

Siis painii noin kuvainnollisesti. Kassithan ovat kauniita kuin mitkä, mutta sen jälkeen, kun tuote on otettu niistä ulos, on kassi periaatteessa hyödytön. Ja samalla on kuitenkin itsestään selvää, ettei kasseja voi laittaa poiskaan. Toki paperinkeräykseen voisi, pahvia ja paperia kun ovat, mutta kun ei malta ei.

Siksi tänään mietin, että mitäpä jos annan hetken tämän ihastuttavan paperikassin ollakin kylpyhuoneessani silmänilona. Eikä sitä iloa toki tule pelkästään tuosta kassista. Onhan tuo purnukkakin niin valloittavan suloinen, ettei mitään rotia. Oikea muotoilun kukkanen, siksi minusta täydellinen juuri minun kylpyhuoneeseeni.

 hermes_twilly

 hermes_twilly

 hermes_twilly

Jos joku miettii, että mikä tuo pyyhe on, niin vastaus on sisustusbrändi Anno  ja Kumpu-niminen vohvelipyyhe. Habitaren tuliaisia. Ja varmasti uskotte, että sen paremmin eilen hankittua tuoksua ei ole sovitettu tarkoituksella pyyhkeisiin kuin parin viikon takaisia pyyhehankintojakaan tuoksuun, mutta kun niitä yhteen laittelin, kokonaisuudesta tuli todella kaunis.

Ja luulenpa tosiaan, että pidän hetken myös pahvista rasiaa ja tuota paperikassia kylppärissä. Tästähän voisi tehdä vaikka trendin, että alkaisi säilyttää kylppärissä kauniissa paperikasseissa vaikka hiuslakkoja tai muita purnukoita.

Ja kun aika on täysi, niin minun kodissani paperikassi ei lähde paperinkeräykseen vaan se siirtyy paperikassivarastooni, joka on….nooo, sanalla sanoen melko iso. Mutta, ah sitä tunnetta, kun saa viedä ystävälle lahjan, kukkakimpun tai vaikkapa viinipullon kauniissa kassissa.

Tämä on minun tapani kierrättää ja olla ekologinen tässä asiassa. Ja psst. Oli hauska yhteensattuma, kun luin eilen yhtä naistenlehteä ja siellä vastaan pumpsahti kuva naisesta Hermesin tuoksujen takana. Joten nyt Twilly sai vielä hieman enemmän särmää, kun luin sen syntymästä. Ja kyllä, aivan kuten on helppo pullosta päätellä. niin kyllähän sen muotoiluun on ammennettu paljon tämän hetken muodista. Hattu se olla pitää ja jos vielä jostain saisi tuollaisen pikkuisen knallin, niin saattaisi tulla aika kovaan käyttöön:)

 hermes_twilly

hermes_twilly

2 thoughts on “Kauniiden paperikassien dilemma

  • Vastaa Milla - Sukhimatot 30.9.2017 at 01:05

    Täällä toinen kauniiden pakkausten ja erityisesti paperituotteiden ystävä. 🙂 Nyt tuli myös akuutti himo lähteä tuoksuttelemaan tuota Tillyä.

  • Vastaa LauraR 17.10.2017 at 14:27

    Moikkis! Vitsi ihan on mennyt kommenttisi ohi, kun jostain syystä ei ole näkynyt viestikentässä. No, mutta hei Twillyä saa vielä (ja se on IHANA) ja tuo paperikassi, se on edelleen kylppärissäni. Aivan mielettömän kaunis! Ja pakko myöntää, että myös Espan Balmuirilla tuotteet pakataan niin upeasti, että ihan hävettää näin luonnon ystävänä/ilmaston suojelina ottaa niitä vastaan:) Mutta ajattelen niin, että ovat kuitenkin paperia, jota tuotetaan Suomessa ja joka maatuu aikanaan toisin kuin muovi. Ja juuri kuten kirjoitinkin, niin paperikassia eteenpäin kierrättäessä siitä saa itse uudelleen hyvän mielen ja vastapuoli niin ikään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *